Компании

все компании

Ф'ючерси на фондові індекси США піднімаються

22 серпня 2023 року, 19:20
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси зростають у вівторок.

Індекс S&P 500 впав на 3,7% за останній місяць у зв'язку зі стрибком відсоткових ставок американських держпаперів до максимальних рівнів майже за 16 років на очікуваннях тривалого збереження обмежувальної політики Федеральною резервною системою (ФРС), зазначає Market Watch.

Увагу трейдерів спрямовано на щорічний економічний симпозіум у Джексон-Хоулі, який відбудеться 24-26 серпня. У заході, організованому Федеральним резервним банком (ФРБ) Канзас-Сіті, традиційно беруть участь глави світових центробанків, міністри фінансів, наукові діячі та учасники фінансового ринку.

Виступ глави Федеральної резервної системи (ФРС) Джерома Пауелла в Джексон-Хоулі заплановано на п'ятницю.

Слова Пауелла, "ймовірно, стануть наступним лакмусовим папірцем для ринків", вважає аналітик Interactive Investor Річард Хантер.

"Особлива увага трейдерів буде спрямована на коментарі Пауелла щодо майбутнього. Боротьба з високою інфляцією, як можна бачити з недавніх статданих, ще не закінчена, і темпи зростання споживчих цін, як і раніше, перевищують 2%", - сказав Хантер.

Вартість акцій американського ритейлера Lowe's Cos. зросла на 2,3% під час попередніх торгів у вівторок. Чистий прибуток, виручка і зіставні продажі компанії в другому кварталі скоротилися, проте темпи зниження останнього показника виявилися істотно слабкішими за прогнози ринку.

Папери мережі універмагів Macy's Inc. подешевшали на 7,6%. Компанія зафіксувала чистий збиток у другому фінансовому кварталі за 8%-вого зниження виручки. Скоригований прибуток і виручка, однак, виявилися кращими за консенсус-прогноз аналітиків.

Ціна акцій Dick's Sporting Goods Inc. впала на 19,9%. Оператор мережі магазинів товарів для спорту показав істотно слабші, ніж очікувалося, результати в минулому кварталі.

Папери Nvidia Corp., яка опублікує квартальну звітність у середу, додають у ціні 2,5%.

Вартість акцій Zoom Video Communications збільшилася на 0,2% завдяки сильній звітності компанії.

Значення вересневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 до 15:55 кв. у вівторок збільшилося на 0,49% і становило 4434,25 пункту. Котирування вересневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones зросло до цього часу на 0,21%, до 34595 пунктів. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на вересень піднявся на 0,74%, до 15096,5 пункту.

По материалам: MarketWatch





Просмотров: 235
Другие новости