Компании

все компании

Meest пропонує бізнесу новий продукт для поштового експорту

12 серпня 2023 року, 12:45
Поштово-логістичний оператор "Meest Експорт" внесено до Єдиного державного реєстру операторів поштового зв'язку, що дасть йому змогу пропонувати послуги бізнесу, який працює у сфері електронної торгівлі, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" акціонер "Meest China" В'ячеслав Лисенко.

Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв'язку, ухвалила рішення про внесення "Meest Експорт" до держреєстру операторів поштового зв'язку 9 серпня.

"Компанія Meest працює на ринку поштових послуг понад 30 років як у сегменті с2с, так і в b2c. Ми бачимо високий попит інтернет-магазинів, маркет-плейсів, а найбільше - від малого та середнього бізнесу, які шукають інші ринки збуту продукції. Маючи міжнародний досвід в e-commerce, прийняли рішення виділити експорт поштовим каналом в окремий напрямок бізнесу групи", - розповів Лисенко.

Крім того, за його словами, оператор зосередиться на створенні нового продукту для малого та середнього бізнесу, який зацікавлений вивести продажі товарів на ринки Європи, США, Китаю.

"Продукт міститиме три рішення: легка інтеграція із зарубіжними маркет-плейсами, доступ до клієнтської бази і просування, швидка логістика і митні процедури, а також швидке повернення грошей", - уточнив Лисенко.

Продукт, який буде запропоновано ринку, можна назвати "консьєрж-сервіс" для бізнесу, що вивозить товари з України, додав він.

Поштово-логістичний оператор Meest працює на ринку поштових послуг понад 30 років. Має у своєму розпорядженні власну інфраструктуру більш ніж у 20 країнах світу, доставляє посилки в 95 країн.




Просмотров: 272
Другие новости