Компании

все компании

Розширено та оновлено програму форуму "Хлібна індустрія-2023"

11 серпня 2023 року, 15:45

17-18 серпня в м. Вінниця (готель «Франція») в рамках Всеукраїнської конференції-виставки «Хлібна індустрія-2023» будуть розглянуті найбільш актуальні питання зернопереробного комплексу України.

Враховуючи наближення початку форуму, програму «Хлібної індустрії-2023» було оновлено та розширено. Також відзначимо, що участь у конференції підтвердили понад 150 компаній.

На учасників конференції очікують 2 інформативні профільні сесії, дві панельні дискусії, круглий стіл та екскурсія на Вінницьку харчосмакову фабрику.

Генеральним партнером заходу виступає ПрАТ «Концерн Хлібпром», партнерами: Центр підтримки експорту та Український експортний альянс. Підтримку надають Мінагрополітики, Мінекономіки, Вінницька ОВА, ТПП України, USAID, Chemonics та інші галузеві організації та відомства.

Отже, детально про програму конференції.

Сесія 1. Економіка України через 1,5 року війни: наслідки та сподівання для бізнесу

Буде проаналізовано стан економіки України за 1,5 року війни, розглянуто наслідки та перспективи для ринку, сподівання бізнесу на державу й інструменти його підтримки.

Серед спікерів Тарас Висоцький, перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України, Надія Бігун, заступниця міністра економіки України, Данило Гетманцев, голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики, Анатолій Амелін, директор економічних програм (Ukrainian Institute for the Future), а також Ксенія Сидоркіна, директорка Програми USAID з аграрного і сільського розвитку АГРО.

Модератором виступить Олена Ковальова, національний експерт з питань харчової індустрії UNIDO (Організація Об’єднаних Націй з промислового розвитку).

Панельна дискусія «Проблеми якості української сировини в 2023/24 МР»

Буде висвітлено якість зерна пшениці, якість та використання збагаченого борошна в виробництві хліба та макаронних виробів, а також обговорено загальні проблеми щодо якості сировини та готової продукції.

Запрошені спікери: Олег Оніщенко, менеджер з технічних та презентаційних питань компанії «СЖС-Україна»; Дмитро Жигунов, професор, доктор технічних наук, завідувач кафедрою технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ; Надія Бачал, заступниця директора з якості та безпечності продукції, ТОВ «Столичний млин»; Надія Непокритова, технолог, менеджер з продажу Stern Ingredients Ukraine (Mühlenchemie); Андрій Мішин, керівник з якості сировини та готової продукції, КФХ «Буштрук» (ТМ «Київ Мікс»); Наталія Грюнвальд, виконавча директорка ТОВ «АГРОСЕРТ»; Павло Лебедєв, старший юрист AGA Partners.

Модератором даної дискусії стане Родіон Рибчинський, голова правління об’єднання «Укрхарчопром», директор спілки «Борошномели України», експерт зернового сектору FAO OON.

Крім того, відбудеться круглий стіл «Взаємодія харчових підприємств із постачальниками та споживачами: В2В і В2С»

В ньому візьмуть участь Ганна Лічман, народний депутат України, голова підкомітету з питань регуляторної політики Комітету ВР з питань економічного розвитку, представник USAID, Марина Забарило, директорка Consumer Panel Services, GfK Ukraine, представниця НДІ «Украгропромпродуктивність», Наталія Петрівська, керівниця GR-департаменту Асоціації ритейлерів України, Дмитро Романов, експерт зовнішніх ринків, консультант проєктів розвитку FАО/EBRD, Володимир Івченко, в.о. генерального директора НДІ «Украгропромпродуктивність», Віктор Жабчик, директор приватного підприємства «Віліс» (виготовляє макаронні вироби під власними торговими марками «ВІЛІС», «Макарелла», «Italino», «Viverelli» та ін.),  Владислав Аверченко, генеральний директор ПрАТ «Концерн Хлібпром» (ТМ «Agrola», «Вінницяхліб», «Bandinelli», Grill&Bakery та ін.), Артем Штангеєв, комерційний директор мережі продовольчих магазинів МІКСМАРТ, Олександра Авраменко, голова комітету з євроінтеграції Українського клубу аграрного бізнесу та модератор даного заходу, Олександр Тараненко, президент Всеукраїнської асоціації пекарів.

Завершиться перший день конференції дружньою вечерею від генерального партнера – компанії «Концерн Хлібпром».

Сесія 2. Хлібна індустрія: ринок та технології 

Цю сесію буде присвячено обговоренню питань розвитку технологій та ринку хлібної індустрії України (борошно, хліб, макарони, крупи, борошняні вироби, добавки й інгредієнти), а також маркетингу та дистрибуції.

Спікерами виступлять Родіон Рибчинський, директор спілки «Борошномели України», Олександр Тараненко, президент Всеукраїнської асоціації пекарів, Сергій Сакіркін, голова ревізійної комісії спілки «Борошномели України», Олександр Верещинський, доктор технічних наук і засновник ТОВ «ОЛИС», Вадим Горєлий, директор GVP Equipment. Також своїм баченням ситуації в галузі поділяться представники кредитно-експортного агентства України, альянсу торгового фінансування та факторингу, банків та фінансових установ, а також  експерт з грантрайтингу (залучення грантів), Руслан Рохов, радник ПрАТ «Експортно-кредитне агентство», Наталія Гаврилко, експерт з грантрайтингу (залучення грантів).

 Модератором сесії виступить Борис Шестопалов, співвласник HD-group та GFS GROUP.

Практичним закінченням дводенної роботи конференції стане екскурсія на Вінницьку харчосмакову фабрику – одну із провідних у галузі виробництва консервованих продуктів Вінниччини та України в цілому. 

Слідкуйте за оновленнями програми конференції «Хлібна індустрія-2023» за цим посиланням.

Приєднуйтесь до незламної спільноти професіоналів та отримайте найактуальнішу інформацію для розвитку і захисту свого бізнесу!  Щоб доєднатися, перейдіть на сторінку конференції https://bakeryindustry.com.ua та заповніть заявку на участь, натиснувши на кнопку «Взяти участь».

Fixygen - інформаційний партнер





Просмотров: 352
Другие новости