Компании

все компании

"Агрейн" перевиконав план зі збору зерна на 20%

11 серпня 2023 року, 11:53
Аграрні підприємства групи компаній "Агрейн" завершили збиральну кампанію озимої пшениці на площу понад 14 тис. га, що розташовані в Одеській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській та Харківській областях, повідомила пресслужба агрохолдингу.

"План зі збору зерна господарствами агрогрупи на 2023 рік загалом перевиконано на 20%. Максимальний показник за врожайністю озимої пшениці отримав на полях ТОВ "Агровіт" (Черкаська область) - 7,8 т/га та ТОВ "Агрікор Холдинг" (Чернігівська область) - 7,0 т/га. Урожай зібрали вчасно по всіх областях, навіть попри дощову погоду наприкінці липня. Зерно пшениці, зібране цього року, якісне та чисте", - процитувала пресслужба головного агронома агрохолдингу Славка Станишича.

Наразі проводяться роботи з підготовки ґрунту під посів озимих культур урожаю 2024 року. Підприємства агрохолдингу готуються до жнив соняшнику та кукурудзи.

"Агрейн" займається вирощуванням і зберіганням зернових та олійних культур, а також тваринництвом. До повномасштабного російського вторгнення до складу агрохолдингу входило 11 сільгосппідприємств, він обробляв близько 110 тис. га в Житомирській, Харківській, Чернігівській, Одеській та Черкаській областях. Власник холдингу - компанія SAS Investcompagnie (Франція).




Просмотров: 178
Другие новости