Компании

все компании

ДТЕК відновив електропостачання 59 тис. абонентів у Донецькій і Дніпропетровській областях

7 серпня 2023 року, 20:22
Енергетики "ДТЕК" з 31 липня до 6 серпня липня повернули світло 59 тис. родин у 105 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей, які залишилися без електропостачання через ворожі обстріли.

"Наші фахівці відновили роботу електромереж для 47 тис. сімей Донбасу і 12 тис. сімей у Дніпропетровській області", - повідомляють у прес-релізі енергохолдингу в понеділок.

Крім того, минулими вихідними, окрім відновлення після обстрілів, енергетики в Дніпропетровській області повернули світло для 56 тис. жителів, які були відключені через негоду.

"Від початку повномасштабної війни ми повернули світло вже 8,4 млн сімей Київської, Дніпропетровської, Одеської, Донецької областей та міста Києва. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів", - зазначив процитований у прес-релізі генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко.

Як підкреслили в компанії, енергетики "ДТЕК Мережі" роблять усе можливе, щоб максимально швидко усувати пошкодження. Вони приступають до робіт одразу, щойно отримують дозвіл і доступ до місця пошкодження від ЗСУ та ДСНС.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. Підприємства енергохолдингу обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.




Просмотров: 267
Другие новости