Компании

все компании

Українські дрони будуть одними з найкращих у світі й не поступляться ізраїльським - Данілов

5 серпня 2023 року, 14:42
Дрони, вироблені в рамках українського військово-промислового комплексу, будуть одними з найкращих у світі та якісно не поступатимуться ізраїльським, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

"Що стосується нашого власного виробництва - у нас розгорнута програма щодо дронів. Наші виробники у великій кількості вже виготовляють різноманітні засоби ураження. Це непрості прилади, що вимагають певної комплектації, і не всі вони виготовляються на території нашої країни. Тут має бути й інженерна думка, і система захисту від РЕБ, і багато інших речей...", - заявив він у телемарафоні.

За словами Данілова, "наші досягнення (у сфері дронів - ІФ-У) будуть одними з найкращих у світі, тому що ми безпосередньо маємо бойовий досвід застосування".

"Наші військові кажуть, що краще, що гірше, і вони розуміють у цьому дуже і дуже добре. І вони якраз показують виробникам, що замінити чи додати. І виробництво йде... Наші дрони будуть не гірші, ніж ізраїльські, а за багатьма параметрами і кращі. І ми точно розуміємо, що ми робимо. І наші люди, які займаються цим питанням - суперфахівці", - сказав він.

Також, як зазначив секретар РНБО, в Україні немає заборон на застосування виробленого в ній озброєння по території РФ.

"Яке в нас може бути табу, якщо країна-агресор проти нас розгорнула величезну військову кампанію. Якщо вони вбивають наших дітей майже щодня - які можуть бути табу?", - заявив Данілов, нагадавши, що таке табу поширюється на використання західної зброї.

теги: дрони



Просмотров: 334
Другие новости