Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США опускаються в четвер

3 серпня 2023 року, 17:39
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси опускаються в четвер, вказуючи на те, що ринок акцій США може почати в мінусі третю сесію поспіль.

Інвестори оцінюють макроекономічні статдані та квартальні звітності великих компаній.

Як стало відомо в четвер із попередніх даних Мінпраці США, продуктивність праці в країні в другому кварталі підскочила на 3,7%, а вартість робочої сили зросла на 1,6%. Аналітики в середньому прогнозували підвищення першого показника на 2%, другого - на 2,6%, повідомляє Trading Economics.

Тим часом кількість первинних заявок на допомогу з безробіття минулого тижня зросла на 6 тис., до 227 тис. осіб. Експерти, опитані Bloomberg, у середньому очікували збільшення кількості заявок до 225 тис.

Акції Qualcomm Inc. втратили 9,4% на премаркеті після того, як один із найбільших у світі виробників напівпровідникових компонентів відзвітувала про падіння чистого прибутку більш ніж удвічі в третьому кварталі 2023 фінансового року. Прогноз на поточний фіквартал також розчарував інвесторів.

Вартість паперів PayPal Holdings падає на 8,9%. Американська платіжна система в другому кварталі збільшила виручку на 7% у річному вираженні, проте скоригована операційна маржа не виправдала очікування ринку.

Котирування паперів енергетичної компанії Occidental Petroleum опускаються на 2,5% на даних про падіння чистого прибутку в минулому кварталі майже в 6 разів на тлі зниження цін на нафту.

Капіталізація іншої нафтової компанії, ConocoPhillips, зменшується на 0,2%, також на тлі падіння чистого прибутку.

Американський сервіс доставки їжі DoorDash Inc. завершив другий квартал із чистим збитком, але він виявився меншим за очікування експертів. Папери компанії дорожчають на 1,1%.

Значення вересневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones до 15:47 кв. знизилося на 0,2% і становило 35333 пункти. Котирування вересневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 опустилося до цього часу на 0,32%, до 4522,75 пункту. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на вересень впав на 0,54%, до 15390 пунктів.

По материалам: Bloomberg





Просмотров: 263
Другие новости