Компании

все компании

Haidilao очікує зростання чистого прибутку в 31 раз

31 липня 2023 року, 14:15
Китайська мережа ресторанів Haidilao International Holding Ltd. очікує в I півріччі збільшення чистого прибутку в 30,6 раза і виручки не менше ніж на 23,7% у річному вираженні, йдеться в заяві компанії.

Чистий прибуток у січні-червні, за прогнозом, становитиме щонайменше 2,2 млрд юанів ($307,78 млн) порівняно з 72 млн юанів за аналогічний період минулого року. Виручка зросте щонайменше до 18,8 млрд юанів.

Різке підвищення прибутку зумовлене, головним чином, збільшенням середнього числа гостей за одним столом на день і підвищенням ефективності роботи ресторанів у результаті вдосконалення робочих процесів і механізмів внутрішнього управління, повідомили в Haidilao.

Рентабельність за чистим прибутком у першому півріччі 2023 року становила 11,7%, зазначається в аналітичному звіті фінансової компанії Jefferies. На думку експертів, цей показник перевищив прогноз завдяки операційній ефективності Haidilao і, меншою мірою, доходам від курсової різниці.

Jefferies надала акціям компанії рекомендацію "тримати" з прогнозним котируванням 21,1 гонконгського долара.

Акції Haidilao злетіли в ціні на понад 12% за підсумками торгів у Гонконзі в понеділок. За останні три місяці їхня вартість збільшилася на 14,6%, тоді як індекс Hang Seng зріс на 1%.




Просмотров: 226
Другие новости