Компании

все компании

Нацагентство Zdorovi отримало від МОЗ статус критично важливої благодійної організації

19 липня 2023 року, 19:01
Національне агентство гуманітарної допомоги Zdorovi - отримало статус критично важливої благодійної організації.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Zdorovi, статус підтверджено відповідним офіційним листом Міністерства охорони здоров'я.
У 2022 році благодійний фонд Zdorovi створив гуманітарне об'єднання з понад 65 міжнародних організацій і залучив у межах проєкту критичного гуманітарного реагування для медичної галузі Help Ukraine 1,68 млрд грн.

У першому півріччі 2023 року Zdorovi передав допомогу в 462 медустанови в усіх регіонах країни, зокрема на прифронтових і деокупованих територіях та в зоні бойових дій.

"Я вдячна партнерам за підтримку і швидку реакцію на запити від українських лікарень. Я вдячна нашим медикам, які щодня проявляють героїзм на своїх робочих місцях. Я вдячна нашій команді, яка не боїться брати на себе відповідальність у найскладніших ситуаціях. Ми рухаємося вперед і, завдяки нашим Захисникам, працюємо не тільки над розв'язанням поточних завдань, а й будуємо довгострокову стратегію відновлення української медицини", - наголосила засновниця ZDOROVI Наталія Тулінова.

Партнерами фонду Zdorovi виступають, зокрема, такі міжнародні організації як Міжнародний фонд "Відродження", Razom for Ukraine, NOVA Ukraine, Americares, USAID, PHILIPS та інші.

По материалам: Інтерфакс-Україна


теги: МОЗ, Zdorovi



Просмотров: 208
Другие новости