Компании

все компании

Амін Нассер увійшов до ради директорів BlackRock

18 липня 2023 року, 15:23
Головний виконавчий директор саудівської держкорпорації Saudi Aramco Амін Нассер увійшов до ради директорів BlackRock, говориться в прес-релізі американської інвесткомпанії.

Це рішення відображає важливість Близького Сходу в довгостроковій стратегії розвитку BlackRock, наголошується в повідомленні.

"Видатна кар'єра Аміна в Aramco, що триває понад чотири десятиліття, дає йому унікальне розуміння багатьох ключових чинників для нашої компанії і наших клієнтів", - написав глава BlackRock Ларрі Фінк.

"Його досвід керівної роботи, розуміння світової енергетичної галузі та драйверів переходу до низьковуглецевої економіки, а також його знання близькосхідного регіону зроблять значний внесок в обговорення в раді директорів BlackRock", - додав Фінк.

Нассер керує Aramco з 2015 року. Під його керівництвом компанія вийшла на фондову біржу 2019 року. У 2021 році Aramco анонсувала плани щодо досягнення нульового рівня вуглецевих викидів до 2050 року.

Водночас Бадер Аль-Саад, голова Арабського фонду економічного і соціального розвитку, пробуде в раді директорів BlackRock до кінця свого терміну і не буде переобиратися до ради 2024 року.

BlackRock управляє активами на $9,4 трлн.




Просмотров: 226
Другие новости