Компании

все компании

"Сентравіс" наростив випуск нержавіючих труб на 5,9%

17 липня 2023 року, 14:04
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., у січні-червні поточного року виробило 6,73 тис. тонн безшовних нержавіючих труб, що на 5,9% більше, ніж в аналогічному періоді минулого року (6,35 тис. тонн).

При цьому генеральний директор "Сентравіса" Юрій Атанасов, якого цитує пресслужба компанії, зазначив, що навіть в умовах війни та її викликів (обстріли інфраструктури, порушення логістики, перебої в енергопостачанні, підрив дамби Каховської ГЕС) підприємство ставить за мету "не тільки виживання, а й подальшу торговельну експансію по всьому світу".

При цьому нагадується, що цього року "Сентравіс" відкрив нове виробництво в Ужгороді із загальною сумою інвестицій понад 50 млн грн. Філія спеціалізується на інструментальних трубах для автомобілів відомих виробників.

За словами Атанасова, ці та інші кроки спрямовані на збільшення обсягів виробництва в поточному та наступних роках і створення умов для посилення стійкості компанії.

"Сентравіс" заснований 2000 року, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.), 2023 року відкрилася філія компанії в Ужгороді.

На підприємстві працює понад 1400 осіб.

Географія поставок компанії перевищує 50 країн світу. Нині "Сентравіс" має офіси в США, Німеччині, Італії, Швейцарії, Польщі, Об'єднаних Арабських Еміратах. "Сентравіс" співпрацює з Benteler Automotive, Buhlmann Group, Webco - з різними компаніями на різних континентах.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових. У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".




Просмотров: 191
Другие новости