Компании

все компании

Закарпаття скасувало закупівлю 29 шкільних шкільних автобусів на 87 млн грн

7 липня 2023 року, 10:17
Закарпатська облдержадміністрація (ОДА) скасувала запит ціни пропозицій на закупівлю 29 нових шкільних автобусів на очікувану суму 87 млн грн у зв'язку зі зміною потреби в їхній кількості та змінами в частині співфінансування за рахунок місцевих бюджетів.

Згідно з інформацією в Prozorro, Закарпатська ОДА оголосила запит ціни пропозицій на закупівлю 29 шкільних автобусів 19 червня, і пропозиції подали чотири учасники, двоє з яких пропонували автобуси Ataman виробництва заводу "Черкаський автобус", один - автобус "Еталон" Чернігівського автозаводу й один - автобуси ЗАЗ, які випускає корпорація "УкрАВТО".

Найкраща цінова пропозиція була у компанії "Трак Бас" - автобуси Ataman за 86,42 млн грн, яка і стала переможцем процедури закупівлі, і 22 червня було опубліковано оголошення про намір укладення договору.

Однак 30 червня замовник скасував запит ціни пропозицій до укладення договору.

Як повідомлялося, субвенція з держбюджету місцевим бюджетам на придбання шкільних автобусів у 2023 році становила 1 млрд грн. Згідно із затвердженим урядом 28 квітня 2023 року порядком розподілу субвенції, обласному бюджету Закарпатської області виділено 66,08 млн грн. При цьому автобуси закуповують за процедурою запиту ціни пропозицій, що дає змогу їх придбання в електронному каталозі Prozorro Market.

Шкільні автобуси закуповують за умови співфінансування з держбюджету (щонайменше 70%) та місцевих бюджетів.

За інформацією на сайті Закарпатської ОДА, на початку поточного року низці міськрад області було розподілено 16 шкільних автобусів Ataman на загальну суму 42,5 млн грн, придбаних із використанням субвенції з держбюджету.




Просмотров: 211
Другие новости