Компании

все компании

PIN-UP Ukraine лідер грального бізнесу у сплаті податків за підсумками січня-червня

6 липня 2023 року, 02:58
PIN-UP Ukraine лідер грального бізнесу у сплаті податків за підсумками січня-червня

Гральний бізнес України в січні-червні 2023 року сплатив 2,94 млрд грн податків, що в 14 разів більше, ніж за аналогічний період 2022 року, повідомив перший заступник голови профільного парламентського комітету, голова тимчасової слідчої комісії (ТСК) з економічної безпеки Ярослав Железняк.

"Нагадаю: перше півріччя 2022 року гральний бізнес приніс до бюджету лише 209 млн грн. А більшість операторів сиділи на пільзі "2%" і займалися міскодингом", - написав він у Телеграм-каналі в середу.

Железняк уточнив, що за червень зібрано 562 млн грн, що на 100 млн грн більше, ніж у березні, коли компанії також сплачували податок на прибуток.

"Ще є особливо "розумні" на ринку, особливо з податком на прибуток, тому буде продовження", - додав він.

Крім цього, у середу українське онлайн-казино PIN-UP Ukraine повідомило про сплату до бюджету в першому півріччі цього року 1,067 млрд грн: у першому кварталі - 524,7 млн грн, у другому кварталі - 519,2 млн грн.

Компанія уточнила, що в цю суму також входять 23,4 млн грн за ліцензію на діяльність, отриману ТОВ "Укр Гейм Технолоджі" 2021 року.

"Ми прагнемо стати прикладом бізнесу, що сприяє економічному розвитку країни", - наводяться в повідомленні слова СОО PIN-UP Ukraine Ігоря Зотька.


теги: PIN-UP Ukraine



Просмотров: 251
Другие новости