Компании

все компании

"Добробут" за 100 днів з моменту запуску проєкту добровільного медичного страхування продала майже 400 страховок

3 липня 2023 року, 21:31
Медмережа "Добробут" за 100 днів з моменту запуску проєкту добровільного медичного страхування "Доброполіс", який вона реалізує в партнерстві зі страховою компанією "ІНГО", продала 378 страховок або майже чотири страховки щодня.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" директор із корпоративних продажів медичної мережі "Добробут" Дмитро Гроссу, найбільшою популярністю в рамках проєкту користуються пакети "Преміум", які становлять понад 50% у структурі продажів цього продукту (вартість пакета "Преміум" становить 4,6 тис. грн на рік, вартість пакета "Стандарт" - 1,9 тис. грн).

"Серед тих, хто купує продукт, 52% - це чоловіки, 48% - жінки. Найчастіше страхують дорослих (90%), дітей віком до 18 років - 10%", - сказав він.

Своєю чергою, у страховій компанії ІНГО зазначили, що програма "Доброполіс" "є не тільки успішною, а й важливою в наш час, оскільки дає змогу отримати страховий захист у сумі 200 тис. грн на випадок дороговартісного стаціонарного лікування".

Водночас у страховій компанії зазначили, що "Доброполіс" є новим продуктом і порівнювати його з класичними програмами ДМС не можна.

"Доброполіс" є досить успішним прикладом спільного продукту професійної медмережі та надійної страхової компанії. Багато людей, які мали досвід лікування в стаціонарі, розуміють, наскільки важливо мати фінансову можливість отримати лікування від найкращих лікарів в екстреній/складній ситуації. Тому ми отримали дуже багато позитивних відгуків від клієнтів", - зазначила директор з продажу особистих видів страхування ІНГО Марина Зварич.   

Водночас в ІНГО уточнили, що протягом року компанія планує випустити додаткові продукти, що дають змогу розширити можливості чинної програми "Доброполіс".

Як повідомлялося, у березні "Добробут" та ІНГО запустили програму ДМС "Доброполіс", яка діє за гострих станів і покриває, зокрема, інсульт, гострий інфаркт міокарда, гострий коронарний синдром, гостре запалення жовчного міхура, гостре запалення підшлункової залози, травми й переломи, апендицит, ниркову і печінкову коліки, загострення низки хронічних захворювань.

Медмережа "Добробут" - одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж. До мережі входить 17 медцентрів у Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія та аптеки. Медичні центри мережі надають послуги для дітей і дорослих за більш ніж 75 медичними напрямками. Щорічно фахівці "Добробуту" проводять понад 7 тис. операцій. У мережі працює понад 2700 співробітників.

Медмережа співпрацює з низкою міжнародних благодійних організацій Direct Relief International, International Medical Corps і University of Miami Global Institute, а також із благодійним фондом "Добробут", заснованим клінікою.

Від початку повномасштабної війни фонд "Добробут" надав українцям медичну допомогу на понад 16 млн грн.

АТ "Страхова компанія "ІНГО" має більш ніж 25-річний досвід роботи на ринку. З 2017 року основним акціонером компанії є українська бізнес-група DCH Олександра Ярославського.

Компанія входить до списку найбільших страхових організацій України за обсягом премій, величиною власних активів і сумами виплат страхових відшкодувань. Має 29 ліцензій на різні види обов'язкового та добровільного страхування, надає страхові послуги корпоративним і роздрібним клієнтам.

Є повним членом Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ), членом Американської торговельної палати (АСС), Європейської бізнес-асоціації (ЄБА), Національної асоціації страховиків України (НАЦУ) та Міжнародної торгової палати (ICC).

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 314
Другие новости