Компании

все компании

"Метінвест Діджитал" став новим резидентом застосунку "Дія.City"

29 червня 2023 року, 15:23
"Метінвест Діджитал", центр IT-експертизи найбільшого українського гірничо-металургійного холдингу "Метінвест", став новим резидентом застосунку "Дія.City", що дає змогу отримувати державні послуги онлайн.

Згідно з пресрелізом компанії в четвер, група "Метінвест" підтримує сучасні технології, сприяючи цифровізації українського бізнесу та становленню держави на рівні найрозвиненіших країн світу. Тому ексклюзивний IT-партнер компанії - "Метінвест Діджитал" - став резидентом додатку.

Крім того, зазначається, що впровадження унікального правового та податкового простору - важлива подія для українського IT-сектору. Зокрема, Дія City пропонує IT-компаніям вигідні умови оподаткування, сучасні інструменти захисту інвестицій та інтелектуальної власності, можливість залучення фахівців і підвищення конкурентоспроможності на ринку. Додатковим плюсом є те, що держава гарантує стабільність цих умов протягом 25 років.

Станом на 26 червня резидентами "Дія.City" стали вже понад 600 компаній.

"Раді стати резидентами "Дія.City", щоб разом із сильними гравцями ІТ-індустрії розвивати та посилювати український ринок талантів, освітній технологічний сектор та економіку країни", - зазначив ІТ директор групи "Метінвест" Сергій Детюк, якого цитує пресслужба.

За його словами, завдяки "Дія.City" цей процес стане ще більш ефективним і злагодженим, дасть змогу стимулювати розвиток індустрії високих технологій, залучати до співпраці кваліфікованих спеціалістів, інвесторів та фізосіб-підприємців.

У пресрелізі уточнюється, що для того, щоб отримати всі ці переваги, IT-компанія має бути зареєстрованою згідно з українським законодавством; займатися кваліфікованими видами діяльності; відповідати умовам вступу до "Дія.City".

"Метінвест Діджитал" - українська ІТ-компанія, що спеціалізується на цифровій трансформації великого бізнесу та реалізує проєкти в Україні, Європі та Північній Америці. Компанія розробляє, впроваджує і підтримує комплексні ІТ-рішення з побудови технологічної інфраструктури, розвитку інформаційних систем, стратегічного аутсорсингу, міграції даних, системної інтеграції, кібербезпеки та захисту інформації. "Метінвест Діджитал" - ІТ бізнес-партнер групи "Метінвест", обслуговує понад 30 підприємств холдингу по всьому світу. Компанія є сертифікованим партнером Microsoft (Gold Certified Partner) і SAP (Silver Partner).

"Метінвест Діджитал" має статус золотого партнера Microsoft і срібного партнера SAP. У 2023 році компанія отримала Сертифікат відповідності системи управління інформаційною безпекою відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 27001.

Понад 800 співробітників "Метінвест Діджитал" обслуговують підприємства групи і 70000 її співробітників в Україні, Європі та США.

Наразі щорічний портфель цифрових ініціатив "Метінвест Діджитал" має понад 100 проєктів. Компанія включає в себе п'ять центрів ІТ-експертизи, Проєктний офіс і Центр перспективних розробок (R&D), а її основна діяльність спрямована на цифровізацію виробничих і бізнес-процесів групи.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою гірничодобувною групою компаній, що управляє активами в кожній ланці виробничого ланцюжка: від видобутку ЗРС і вугілля та виробництва коксу до випуску напівфабрикатів і кінцевої продукції зі сталі, трубопрокату і рулонів, а також виробництва іншої продукції з високою доданою вартістю. Група складається з видобувних і металургійних підприємств, що знаходяться в Україні, Європі та США, і має мережу продажів з охопленням усіх ключових світових ринків.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група СКМ (71,25%) і "Смарт-холдинг" (23,75%), які спільно керують компанією.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 333
Другие новости