Компании

все компании

Рання діагностика раку передміхурової залози

26 червня 2023 року, 11:59

Вчасна та точна діагностика — те, з чого має починатися шлях кожного пацієнта, у якого виявили рак. Саме тому онкологічна медична спільнота приділяє стільки уваги вивченню сучасних діагностичних можливостей.  Розкриває цю тему й Медична лабораторія CSD LAB. 

Нещодавно відбулася конференція на тему “Рання діагностика раку передміхурової залози” для лікарської спільноти Вінничини.

Експерти CSD LAB розповіли про особливості сучасної патоморфологічної діагностики та про роль молекулярно-генетичного тестування пацієнтів з раком передміхурової залози. 

Провідний лікар-патолог CSD LAB Олексій Селезньов виступив з доповіддю на тему: “Сучасна патоморфологічна діагностика раку простати у біопсійному матеріалі”, в якій розповів про сучасні стандарти та про основні особливості і нюанси дослідження біопсій простати. 

Генетик та спеціаліст з NGS-тестування CSD LAB - Софія Лівшун представила доповідь “Місце HRR-тестування у проблемі раку простати” та розповіла про генетичні зміни, які лежать в розвитку раку передміхурової залози і власне про важливість застосування молекулярно-генетичного тестування, особливо в розрізі проведення генетичного скринінгу на спадковй рак передміхурової залози, котрий може допомогти пацієнтам уникнути розвитку онкологічного захворювання. 

Бажаєте постійного професійного розвитку та обміну досвідом з експертами заради підвищення якості медичного сервісу в Україні - обирайте співпрацю з CSD LAB





Просмотров: 418
Другие новости