Компании

все компании

"Експерт-Рейтинг" відкликав рейтинг у страховика "Альфа Страхування"

21 червня 2023 року, 16:36
Рейтинговий комітет РА "Експерт-Рейтинг" 21 червня 2023 року ухвалив рішення про відкликання рейтингу фінансової стійкості (надійності) страховика ПрАТ "Страхова компанія" Альфа Страхування "(Київ), повідомляється на сайті РА.

Як повідомлялося, рейтинговий комітет РА "Експерт-Рейтинг" 23 грудня 2022 року ухвалив рішення про призупинення рейтингу компанії, зазначаючи, що його може бути відновлено за умови відновлення дії ліцензії компанії.

Раніше, 5 грудня 2022 року, Національний банк України застосував до ПрАТ СК "Альфа Страхування" захід впливу у вигляді тимчасового зупинення ліцензій на надання фінансових послуг.

НБУ також зазначав, що зазначений захід впливу застосовано у зв'язку з невідповідністю компанії вимогам Положення про ліцензування та реєстрацію постачальників фінансових послуг та умов здійснення ними діяльності з надання фінансових послуг..., а саме вимогам до ділової репутації постачальників фінансових послуг. Компанія має усунути порушення до 5 грудня 2023 року.

Пізніше Моторне (транспортне) страхове бюро України на своєму сайті повідомило, що у зв'язку з тимчасовим зупиненням СК "Альфа Страхування" ліцензії на обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ) вона втратила право укладати нові договори.

Як повідомлялося, СК "Альфа Страхування" заснована 2000 року. Пропонує універсальний портфель послуг, що включає комплексні програми захисту інтересів бізнесу та широкий спектр страхових продуктів для приватних осіб.




Просмотров: 240
Другие новости