Компании

все компании

"Укрзалізниця" виконала третину плану з ремонту шляхів

19 червня 2023 року, 17:22
АТ "Укрзалізниця" (УЗ) у січні-травні відремонтувала третину запланованої протяжності шляхів - 400 км, повідомила прес-служба компанії в понеділок.

"Одночасно з відновленням зруйнованої ворогом інфраструктури "Укрзалізниця" продовжує проводити ремонти колій. Так, за п'ять місяців 2023 року працівники залізниці вже відремонтували понад 400 км колій. Зокрема, найактивніші роботи проводяться у Львівській, Київській, Одеській областях", - зазначено в повідомленні.

У січні-травні цього року на 227,7 км шляхів було проведено середні ремонти, на 175,8 км - капітальні. Завершено капітальний ремонт колій на перегоні Свалява-Вовчий і на станції Глинна-Наварія у Львівській області, також на ділянці Мотовилівка-Васильків. Триває капітальний ремонт колій на перегонах Любомль - Мацеїв у Львівській області, Вільногірськ - Єрастівка у Дніпропетровській області та Подільськ - Чубівка в Одеській області. На цих напрямках роботи завершаться в червні-липні, вказується в повідомленні.

УЗ планує у 2023 році збільшити ремонти на 15,8% порівняно з показником минулого року до 1,3 тис. км. Із 1,094 тис. км відремонтованих у 2022 році, на 625,1 км колій було проведено середні ремонти, на 468,9 км - капітальні.

"Попри війну маємо підтримувати інфраструктуру у відповідному стані та максимально надолужувати прострочені ремонти. Насамперед, це безпека та швидкість доставки пасажирів і вантажів. Цього року загалом планується відремонтувати різними ремонтами 1,3 тис. км шляхів. Третину вже зробили", - цитує прес-служба голову правління УЗ Євгена Лященка.

За його словами, УЗ готова до відновлення інфраструктури на територіях, які будуть деокуповані після наступу ЗСУ.

В УЗ нагадали, що у квітні 2023 року завершили капітальне відновлення мосту через річку Ірпінь на Київщині, який був зруйнований ворогом у березні минулого року.




Просмотров: 251
Другие новости