Компании

все компании

"Vodafone Україна" перезапустив сервіс Vodafone TV

17 червня 2023 року, 17:19
Оператор мобільного зв'язку "Vodafone Україна" поновлює сервіс Vodafone TV, який було призупинено з липня 2022 року у зв'язку з тим, що підрядник - компанія оll-tv - припинив надавати послуги, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі оператора.

"У нас гарна новина: Vodafone TV повертається після масштабного оновлення і знову доступний усім нашим клієнтам", - сказали в компанії.

За її даними, новим контент-провайдером послуги стало ТОВ "ОТТ Україна", яке надає абонентам мобільного зв'язку "Vodafone Україна" та абонентам фіксованого інтернету дочірньої компанії "Фарлеп-Інвест" (Vega) доступ до контент-послуги Vodafone TV.

"Абоненти, які користуються послугами зв'язку операторів, можуть встановити додаток Vodafone TV на своє абонентське обладнання з доступом до інтернету, зокрема Wi-Fi. Перебуваючи на території України, вони отримують доступ до перегляду/прослуховування в режимі реального часу різного ліцензійного аудіо-відео- та аудіовізуального контенту, зокрема художнього, документального, науково-популярного, навчального та мультиплікаційного кіно-, теле- і відеофільмів, трансляцій спортивних заходів. Сервіс також може включати доступ до перегляду телеканалів іншого контенту", - пояснюють у "Vodafone Україна".

Доступ до контенту Vodafone TV надається на платній основі, згідно зі встановленими чинними умовами тарифікації послуг мобільного зв'язку або фіксованого інтернету.

Як зазначає компанія в Телеграм-каналі, під час використання сервісу Vodafone TV з телефону абонентів оператора ГБ з мобільного інтернету не списуються. При цьому додаток доступний на смартфонах, планшетах (iOS або Android) або в телевізорах з Android TV. У рамках сервісу користувачам доступно понад 220 українських і міжнародних телеканалів, понад 10 тис. фільмів із постійним поповненням бібліотеки світовими прем'єрами, серіали в HD- і 4K-якості, мультфільми для будь-якого віку.

Сервіс Vodafone TV було запущено 2015 року, проте з липня 2022 року тимчасово призупинено на час вибору нового підрядника, оскільки колишній - oll-tv - припинив надавати послуги.

Як повідомлялося, "Vodafone Україна" у 2022 році скоротила чистий дохід на 2% - до 19,8 млрд грн, отримавши чистий прибуток у 1,1 млрд грн.

Наприкінці 2019 року NEQSOL Holding через OOO Telco Solutions and Investments, підконтрольне Bakcell, закрив операцію з купівлі у ПАТ "МТС" його телекомунікаційного бізнесу в Україні із залученням фінансування J.P. Morgan і RBI. Ціна склала $734 млн.

Група компаній NEQSOL Holding має більш ніж 25-річний досвід роботи в різних галузях і країнах. Її діяльність охоплює нафтогазову, телекомунікаційну, будівельну та інші високотехнологічні сфери у Великій Британії, США, Туреччині, Азербайджані, Казахстані, ОАЕ, Нідерландах. Група увійшла в телекомунікаційну галузь на початку 2000-х. Компанії, що входять до неї, надають послуги мобільного зв'язку, міжнародного транзиту та продажу оптового інтернету, послуги з виділених ліній, послуги дата-центру тощо.

Бізнесмен Насіб Гасанов є офіційним засновником і 100%-вим власником групи NEQSOL Holding, зокрема компаній Nobel Oil Services (UK) Limited, Nobel Oil E&P (UK) Limited (торговельне найменування Nobel Upstream), Bakcell ТОВ і Norm ВАТ.




Просмотров: 476
Другие новости