Компании

все компании

"Сентравіс" наростив випуск нержавіючих труб на 5,5%

14 червня 2023 року, 21:46
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., у січні-травні 2023 року виробило 5,79 тис. тонн безшовних нержавіючих труб, що на 5,5% більше, ніж в аналогічному періоді минулого року.

"Усі наші продавці в різних регіонах світу працюють, щоб отримувати нові замовлення та завантажувати виробничі потужності "Сентравіс" у Нікополі та Ужгороді. Поки що ми рухаємося в межах річного плану і зберігаємо акуратний оптимізм. Хоча ситуація стабільна складна, зокрема підрив Каховської ГЕС додав нові виклики, але ми віримо в перемогу і працюємо на неї", - зазначив генеральний директор "Сентравіса" Юрій Атанасов, якого цитує пресслужба.

При цьому нагадується, що "Сентравіс" цього року відкрив нове виробництво в Ужгороді із загальною сумою інвестицій понад 50 млн грн. Воно спеціалізується на інструментальних трубах для автомобілів відомих виробників, а в цьому сегменті компанія займає одну з провідних позицій у світі.

Наразі виробництво в Ужгороді вийшло на обсяг виробництва близько 150 тис. м, або 30 тонн і планує до кінця року збільшити виробництво до 255 тис. м труб/місяць, або понад 60 тонн. Це забезпечить потребу в комплектації близько 100 тис. авто на місяць.

Також повідомляється, що компанії вдається на повну потужність завантажувати виробництво в Нікополі, незважаючи на те, що місто перебуває під постійним обстрілом російських військ.

Згідно з прес-релізом, вжиті компанією заходи щодо підтримки та розвитку виробництва дають змогу "Сентравісу" збільшувати обсяг випуску безшовних нержавіючих труб і надалі входити в десятку найбільших світових виробників.

Компанія співпрацює з такими компаніями як BMW, Volkswagen, General Motors, BentelerAutomotive, LINSTER Edelstahlhandel, Rohr Mertel, Buhlmann Group, Webco, MRC. Географія поставок перевищує 50 країн світу

"Сентравіс" заснований 2000 року, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.).

На підприємстві працює понад 1400 осіб.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових.

У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".




Просмотров: 226
Другие новости