Компании

все компании

Agricom інвестував $2 млн у реорганізацію заводу вівсяних пластівців

13 червня 2023 року, 21:34
Agricom Group після звільнення від окупації Чернігівського кластеру інвестувала $2 млн у другий етап реорганізації заводу, що виробляє пластівці із зернових культур і продукти на їхній основі під ТМ Dobrodiya, San Grano, San Granola, "ВОВСЯНКА" і Yummoji, повідомила пресслужба агрохолдингу.

"Інвестиції спрямовані на відкриття нових потужностей (запуск цехів з виготовлення екструзії та граноли, старт роботи цеху з виготовлення пелет), створення і запуск нових брендів (готові сніданки Yummoji), розвиток у країнах ЄС, нові технології тощо", - процитувала пресслужба одного з акціонерів групи Анатолія Шкрібляка.

Згідно з пресрелізом, у 2022 році ТОВ "Добродія Фудз", яке займається реалізацією продукції заводу, змінило стратегію.

"Ми запустили власну логістику продукції до країн Європи. Влітку 2022 року відкрили торговий дім у Польщі, який зараз успішно розвивається, і наша продукція все частіше з'являється на полицях європейських супермаркетів. У нас великі плани щодо покриття всієї Європи", - підкреслив Шкрібляк.

За його інформацією, наразі Agricom експортує свою продукцію в більш ніж 40 країн.

Agricom Group - агропромислова група, заснована 2013 року. Спеціалізується на розробці, виробництві та дистрибуції продуктів харчування із зернових культур. Обробляє близько 28 тис. га в Луганській, Чернігівській, Рівненській та Житомирській областях.

Агрохолдинг у травні 2018 року запустив завод вартістю $10,5 млн, що виробляє пластівці із зернових культур ТМ "Добродія" в смт Михайло-Коцюбинське (Чернігівська обл.). Виробництво і торгівлю продукцією бакалійної групи веде через ТОВ "Добродія Фудз" (Київ), асортимент якої складається з борошна пшеничного сортового, борошна з інших зернових, пластівців із зернових, сумішей злакових.

Це підприємство було окуповане в березні 2022 року військами РФ і звільнене ЗСУ у квітні, цього ж місяця підприємство відновило виробництво пластівців.





Просмотров: 340
Другие новости