Компании

все компании

Перший заступник голови правління СК "Альфа Страхування" залишив компанію

7 червня 2023 року, 15:06
Наглядова рада страхової компанії "Альфа Страхування" (Київ) у середу припинила повноваження першого заступника голови правління Олександра Журавльова на підставі поданої заяви, повідомила компанія в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

На цій посаді він перебував три місяці.

Як повідомлялося, 10 лютого 2023 року наглядова рада припинила повноваження голови правління Ірини Гевель у зв'язку з достроковим розірванням контракту за її ініціативою. Замість неї на цю посаду було призначено Олену Сабаріну.

Національний банк України 5 грудня 2022 року застосував до ПрАТ "СК "Альфа Страхування" захід впливу у вигляді тимчасового зупинення ліцензій на надання фінансових послуг.

Пізніше Моторне (транспортне) страхове бюро України на своєму сайті повідомило, що у зв'язку з тимчасовим зупиненням СК "Альфа Страхування" ліцензії на обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ) вона втратила право укладати нові договори.

Як повідомлялося, СК "Альфа Страхування" заснована 2000 року. Пропонує універсальний портфель послуг, що включає комплексні програми захисту інтересів бізнесу і широкий спектр страхових продуктів для приватних осіб.




Просмотров: 201
Другие новости