Компании

все компании

Портал "Дія" запустив можливість підключення до "еВідновлення" будівельників і продавців будматеріалів

6 червня 2023 року, 12:50
Портал "Дія" запустив можливість під'єднання до програми "еВідновлення" генеральних підрядників і ритейлерів будівельних матеріалів, повідомило Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

"Відсьогодні до програми державної допомоги "еВідновлення" зможе під'єднатися бізнес, що займається продажем будівельних матеріалів і наданням послуг із ремонту житла", - повідомило міністерство у Facebook у понеділок.

Так, учасниками програми можуть стати генеральні підрядники житлового та торговельного будівництва (код продавця - 1520), магазини будівельних матеріалів і пиломатеріалів (5211) і магазини скла, фарби, шпалер (5231).

За даними Міністерства цифрової трансформації, на сьогодні в систему "еВідновлення" внесено понад 15,9 тис. заявок на отримання допомоги.

Як повідомлялося, 10 травня стартувала програма державної допомоги "еВідновлення", що передбачає надання допомоги на поточний ремонт житла, пошкодженого внаслідок війни. Грошові кошти можна використати на придбання будівельних матеріалів, оплату будівельних робіт, а також на послуги підрядників, які мають відповідні коди для роботи, а їхні продавці подали заявку на участь у програмі через портал "Дія".




Просмотров: 321
Другие новости