Компании

все компании

"Сентравіс" продовжує працювати на повну потужність і нарощує обсяг замовлень

5 червня 2023 року, 16:54
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., продовжує роботу основного виробництва в Нікополі (Дніпропетровська обл.), а також на своїй філії в Ужгороді, нарощуючи обсяг замовлень на поставку продукції.

"Ми активно розширюємо портфель замовлень, особливо в автомобільному та інструментальному сегментах в Ужгороді. (...) Незважаючи на труднощі, з якими ми стикаємося, "Сентравіс", як і раніше, прагне підтримувати найвищі стандарти виробництва та обслуговування. Ми продовжимо приділяти першочергову увагу нашим зобов'язанням перед вами, приділяючи особливу увагу якості та задоволенню запитів клієнтів", - написав директор з продажу (chief sales officer, CSO) компанії Артем Атанасов у листі клієнтам.

За його словами, виробництво "Сентравіса" продовжує працювати на повну потужність, додавши, що спеціальна команда логістики компанії невпинно забезпечує безпечне та оперативне доставлення готової продукції, а офіси продажів залишаються відкритими і доступними.

"Сентравіс" заснований у 2000 році, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.). У 2022 році компанія реалізувала низку масштабних замовлень для таких світових компаній, як Benteler Automotive, LINSTER Edelstahlhandel, Rohr Mertel, Buhlmann Group, Webco, MRC. На підприємстві працює понад 1400 осіб.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових.

У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".




Просмотров: 282
Другие новости