Компании

все компании

"Добробут" на Печерську розширить площу більш ніж у 2 рази

27 травня 2023 року, 09:17
Підрозділ медичної мережі "Добробут" у Печерському районі Києва збільшить площу більш ніж удвічі.

Як повідомляють у прес-релізі медмережі, площа нового приміщення становитиме понад 1 тис. кв. м, площа старого приміщення становила 450 кв. м.

Разом із розширенням площі клініка, розрахована на 300 відвідувачів на день, планує розширити перелік послуг. Зокрема, прийом вестимуть лікарі за напрямами терапія та сімейна медицина, педіатрія, офтальмологія, алергологія, інфекційні хвороби, хірургія та проктологія, ортопедія та травматологія, гастроентерологія, дієтологія, акушерство та гінекологія, дерматологія, дерматологія, дерматологія, дерматологія, ендокринологія, ревматологія, пульмонологія, гематологія, психологія, психіатрія, лікувальний масаж та кінезіотерапія.

Новий медцентр буде обладнаний сучасним високоточним діагностичним обладнанням.

Компанія не уточнює обсяг інвестицій в обладнання нового приміщення для медцентру.

"Добробут" - одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж. До мережі входить 17 медичних центрів у Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія та аптеки. Медичні центри мережі надають послуги для дітей і дорослих за більш ніж 75 медичними напрямками. Щорічно фахівці "Добробуту" проводять понад 7000 операцій. У мережі працює понад 2800 співробітників.

Медмережа співпрацює з низкою міжнародних благодійних організацій, зокрема Direct Relief International, Children of War Foundation, International Medical Corps і University of Miami Global Institute, а також з однойменним благодійним фондом. За даними комапнії, завдяки діяльності благодійних фондів Direct Relief International і "Фонд Добробут" у лікувально-діагностичному центрі "Добробут" можуть отримати безоплатну допомогу поранені військові та люди, які опинилися в скрутному становищі через війну.

За даними компанії, "Добробут" став першою приватною медмережею в Україні, яка отримала фінансування від федерального уряду США: за підтримки Корпорації міжнародного фінансування США (U.S. International Development Finance Corporation, DFC) компанія побудує сучасний центр фізичної реабілітації.




Просмотров: 414
Другие новости