Компании

все компании

Міністр оборони України провів випробування всюдихода "Богун"

26 травня 2023 року, 22:57
Міністр оборони України провів випробування всюдихода "Богун"

"Нещодавно я "обкатав" український танк "Оплот", які ми плануємо замовити для нашого війська. Сьогодні ж ідеться про український всюдихід "Богун". Я в захваті! (...)", - написав Резніков на Facebook у п'ятницю.

Глава Міноборони повідомив, що два таких всюдиходи вже воюють у різних підрозділах.

"Наприклад, спеціально для десантників, штурмовиків зроблено "Богун" типу "кабріолет", де прибрали кабіну як таку, замість цього обладнавши місця для особового складу, зробивши з неї десантну машину", - зазначив Резніков.

Міністр повідомив, що наразі інші підрозділи випробовують техніку і встановлюють різного типу озброєння для використання у військових діях.

"Є навіть версія медичного евакуатора. Ба більше, є вже і заявки від окремих командувачів", - написав Резніков.

Він також наголосив, що для збереження життя і здоров'я людей важливі якісна зброя і техніка.

"Наші партнери нам допомагають і будуть з нами до перемоги. Але розвиток національного ВПК (військово-промислового комплексу - ІФ-У) є одним із пріоритетних напрямів для нас", - зазначив міністр.

"Це не тільки про сьогоднішній день. Ми боремося за незалежність, за нашу свободу, які, тим більше з таким сусідом, неможливі без потужної обороноздатності. А незалежність ВПК, власне, це один із чинників обороноздатності країни. Над чим ми продовжуємо працювати й надалі", - підсумував Резніков.




Просмотров: 236
Другие новости