Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США продовжили слабке зростання

26 травня 2023 року, 18:39
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси продовжують слабо підвищуватися після публікації статданих.

Витрати населення США у квітні зросли на 0,8% порівняно з попереднім місяцем, доходи - на 0,4%, йдеться у звіті міністерства торгівлі. Аналітики в середньому прогнозували підвищення обох показників на 0,4%, за даними Trading Economcis.

Індекс споживчих цін (індекс PCE) минулого місяця піднявся на 4,4% у річному вираженні. Таким чином, підвищення прискорилося порівняно з 4,2% у березні. Індекс PCE Core, який не враховує вартість продуктів харчування та енергоресурсів, зріс у квітні на 4,7% після підйому на 4,6% місяцем раніше.

Рітейлер-дискаунтер товарів для дому Big Lots (SPB: BIG) у першому фінансовому кварталі, що закінчився 29 квітня, збільшив чистий збиток майже в 19 разів, оголосив про припинення дивідендних виплат. Котирування акцій компанії впали на 16,6% під час попередньої сесії.

Папери Hibbett Sports Inc. (SPB: HIBB) подешевшали на 4,9%. Мережа магазинів спортивних товарів у першому фінкварталі, який завершився 29 квітня, знизила чистий прибуток на 8,7%, а також погіршила річний прогноз.

Costco Wholesale (SPB: COST) у третьому фінкварталі, що закінчився 7 травня, збільшила виручку на 2% і знизила чистий прибуток на 4%. При цьому обидва показники не дотягнули до очікувань аналітиків. У результаті вартість акцій оператора найбільшої в США мережі клубних магазинів-складів опустилася на 0,2%.

Крім цього, знижуються котирування паперів Microsoft Corp. (SPB: MSFT) - на 0,4%, McDonald's Corp. (SPB: MCD) - на 0,2%.

Тим часом ціна акцій Workday Inc. (SPB: WDAY) підскочила на 9,7%. Постачальник хмарних додатків для управління персоналом і фінансами в першому фінкварталі (лютий-квітень) повернувся на прибутковий рівень, при цьому скоригований показник і виручка перевершили очікування експертів.

Акції Boeing Co. (SPB: BA) і Chevron Corp. (SPB: CVX) дорожчають на 0,3%, Apple Inc. (SPB: AAPL), Tesla (SPB: TSLA) і Walt Disney Co. (SPB: DIS) - на 0,2%, Salesforce Inc. (SPB: CRM) - на 1,5%, American Express Co. (SPB: AXP) - на 0,6%, Intel Corp. (SPB: INTC) - на 0,4%.

Котирування червневих ф'ючерсів на індекс Standard & Poor's 500 до 15:49 кв. зросли на 0,11% і досягли 4164,5 пункту, на індекс Dow Jones - на 0,12%, до 32845 пунктів. Ціна червневих контрактів на індекс Nasdaq 100 збільшилася на 0,25% - до 14012 пунктів.




Просмотров: 317
Другие новости