Компании

все компании

Corteva Agriscience збільшила продажі пестицидів на 18%

25 травня 2023 року, 09:01
Міжнародна науково-дослідна сільгоспкомпанія Corteva Agriscience у першому кварталі 2023 року наростила продажі засобів захисту рослин майже на 18% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Як зазначається в прес-релізі компанії в середу, насіннєвий бізнес компанії також продемонстрував позитивні результати. Зокрема, продажі насіння соняшнику бренду Pioneer зросли на 29% відносно січня-березня 2022 року.

У Corteva також відзначили зростання попиту на насіння кукурудзу зазначеного бренду, незважаючи на суттєве скорочення посівів цієї зернової в Україні. У компанії пояснили це зростанням довіри фермерів до продукції відповідального виробника, який "залишається тільки з Україною та підтримує українських фермерів і громади, реалізуючи численні благодійні та гуманітарні проєкти".

Нещодавно штаб-офіс компанії прозвітував про результати роботи за перший квартал 2023 року та покращив прогнози до кінця року. За інформацією Corteva, чисті продажі зросли на 6% порівняно із січнем-березнем попереднього року. Органічні продажі за вказаний звітний період зросли на 10%. До кінця року компанія очікує чистий обсяг продажів від USD18,6 до 18,9 млрд. Операційна EBITDA очікується в діапазоні від USD3,55-3,75 млрд.

Corteva Agriscience - глобальна сільськогосподарська компанія. Пропонує сільгоспвиробникам комплексні рішення для максимізації врожайності та прибутковості. Має понад 150 науково-дослідних об'єктів і понад 65 діючих речовин у портфоліо.

До її представництва в Україні входять центральний офіс у Києві, науково-дослідний центр у с. Любарці (Київська обл.) та насіннєвий виробничий комплекс, відкритий 2013 року в с. Стасі (Полтавська обл.). Інвестиції в завод за п'ять років склали понад $56 млн.

У квітні 2022 року компанія прийняла рішення покинути російський ринок через повномасштабну збройну агресію проти України.




Просмотров: 231
Другие новости