Компании

все компании

Одеський інститут ім. Філатова з 24 по 26 травня проведе міжнародну конференцію

24 травня 2023 року, 15:54
Одеський інститут ім. Філатова з 24 по 26 травня проведе міжнародну конференцію

З 24 по 26 травня 2023 року буде проходити щорічна міжнародна науково-практична конференція “Філатовські читання — 2023”, яка внесена до Державного некомерційного підприємства «Центр тестування професійної компетентності фахівців з вищою освітою напрямів підготовки «Медицина» і «Фармація» при Міністерстві охорони здоров'я України» та акредитована EACME. Крім фахівців з областей України, у ній також візьмуть участь провідні офтальмологи з Бельгії, Болгарії, Великобританії, Вірменії, Греції, Єгипту, Ізраїлю, Іспанії, Китаю, Молдови, Нідерландів, Німеччини, ОАЄ, Польщі, Португалії, Румунії, США, Туреччини, Угорщини, Франції та Швейцарії.

У доповідях будуть обговорені сучасні підходи та методи діагностики й лікування очних захворювань за новітніми технологіями. Організаторами науково-практичної конференції з міжнародною участю “Філатовські читання-2023” є Громадська організація «Товариство офтальмологів України» та Державна установа «Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П. Філатова НАМН України». Програма науково-практичної конференції присвячена пріоритетним напрямкам офтальмології: захворюванням рогівки та переднього відділу ока, посттравматичній патології ока, в тому числі при бойовій травмі, хірургії катаракти, нейроофтальмології, офтальмоонкології, вітреоретинальній патології, офтальмопатології дитячого віку, порушенням рефракції та акомодації, глаукомі та реконструктивній хірургії. Таким чином, науково-практична конференція з міжнародною участю “Філатовські читання-2023” надає можливість об'єднатися відомим вченим, дослідникам, практикуючим лікарям і фахівцям суміжних напрямів для обміну досвідом, розширення професійних зв'язків і ділових стосунків, що сприятиме підвищенню головного результату медичної науки – поліпшенню стану здоров'я населення і профілактики очних захворювань.

Відкриє конференціюдоповідач Герріт Меллес, MD, PhD (Роттердам, Нідерланди) з лекцією, яка присвячена академіку ім. В.П. Філатову «Як би природа побачила перемогу нашої рогівки».

На конференції «Філатовські читання – 2023» відбудуться засідання професійних товариств: ГО «Товариство офтальмологів України»,ГО «Українське глаукомне товариство», ГО «Спілка Українських Офтальмохірургів», Рада молодих учених України, Європейське товариство контактних лінз офтальмологів (ECLSO), Польське офтальмологічне товариство «Офтальмологія у 21 столітті» (POS), Німецьке офтальмологічне товариство DOG, Асоціація офтальмологів Молдови.

На пленарних та секційних засіданнях українські та зарубіжні фахівці представлять свої інноваційні рішення, винаходи, вдосконалення в галузі офтальмології. Усі учасники конференції отримають сертифікати.

Місце проведення: м. Одеса, Французький бульвар, 49/51, ДУ «Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П. Філатова НАМН України».

 

Контакти:

Телефони для довідок (048) 746-52-08

E-mail: filatovinstitut@ukr.net

Державна установа «Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П. Філатова Національної академії медичних наук України»





Просмотров: 275
Другие новости