Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США демонструють помірне зниження

23 травня 2023 року, 17:41
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси демонструють помірне зниження у вівторок, інвестори продовжують оцінювати перспективи переговорів про підвищення держборгу США.

"Здається, стеля держборгу - єдине, що хвилює ринок. Раніше ф'ючерси зростали після заяв про прогрес у переговорах і в очікуванні нових позитивних новин", - зазначив керуючий партнер SPI Asset Management Стівен Іннес.

Тим часом міністр фінансів США Джанет Єллен знову заявила напередодні, що кошти у її відомства, "з високою ймовірністю", закінчаться на початку червня і, можливо, навіть до 1 червня.

"Якщо угоди не буде досягнуто, США можуть перестати платити відсотки за держборгом, що призведе до зльоту вартості запозичень і матиме наслідки для всієї світової економіки. У цьому випадку очікувана помірна рецесія перетвориться на бурю, і довірі до фінансової системи США буде завдано великої шкоди", - написала Сюзанна Стрітер з Hargreaves Lansdown.

Також учасники ринку стежать за квартальною звітністю великих компаній.

Акції Zoom Video Communications дешевшають на премаркеті на 2,1%. Компанія, що надає послуги віддаленого конференц-зв'язку, зафіксувала різке зниження чистого прибутку в минулому фінкварталі, при цьому скоригований показник і виручка перевершили очікування ринку.

Ціна паперів Lowe's Cos., що володіє другою за величиною мережею магазинів товарів для дому в США, опускається на 1,4%. У минулому фінансовому кварталі компанія скоротила чистий прибуток і виручку, а також погіршила річні прогнози.

Капіталізація Dick's Sporting Goods зростає на 2,9%. Американський ритейлер спортивних товарів у першому кварталі 2023 фінансового року збільшив чистий прибуток майже на 17%, при цьому виручка перевершила очікування експертів.

Котирування паперів Lordstown Motors Corp. впали на 10% після того, як виробник електропікапів повідомив про плани провести консолідацію звичайних акцій з коефіцієнтом "1 до 15".

Акції Nike Inc. дорожчають на 0,4%. Напередодні котирування впали на 4%, до мінімуму з початку року, через те, що аналітик Williams Trading Сем Поузер погіршив рекомендацію для паперів виробника спортивних товарів до "продавати" з "тримати".

Значення червневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones до 15:43 кв. знизилося на 0,14% і становило 33312 пункту. Котирування червневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 знизилося до цього часу на 0,2%, до 4196,75 пункту. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на червень опустився на 0,3%, до 13861,25 пункту.




Просмотров: 348
Другие новости