Компании

все компании

Діджиталізація в сфері патоморфологічної лабораторної діагностики: Yadro Systems випускає на світовий ринок програму SlidePath

23 травня 2023 року, 21:01
Діджиталізація в сфері патоморфологічної лабораторної діагностики: Yadro Systems випускає на світовий ринок програму SlidePath

Компанія Yadro Systems була створена в Україні у 2021 році та об’єднала в собі спеціалістів з IT-індустрії, штучного інтелекту, управління лабораторною справою та патоморфологів, щоб створити унікальне програмне забезпечення - медично-інофрмаційну систему для патоморфологічних та молекулярно-генетичних лабораторій.

Ярослав Недашковський, один з творців системы, зазначає, що створена програма SlidePath не має аналогів та розроблена з урахуванням всіх особливостей роботи патоморфологічної лабораторії:

“Синергія знань та досвіду нашої команди допомогли створити дійсно крутий продукт. В тісній співпраці з найбільшою патоморфологічною лабораторією України - CSD LAB, ми розробили програму SlidePath, яка закриває всі потреби малих, середніх і навіть великих патоморфологічних лабораторій.
Контроль якості - надзвичайно важливий процес в кожній лабораторії, а завдяки нашій програмі ми можемо відстежувати кожний зразок на різних етапах дослідження та забезпечити чітку відповідність технологічному процесу. Штрихкодування, синхронізація з лабораторним обладнанням, протоколи заключень - все це дозволяє лабораторії суттєво покращити не тільки якість своєї роботи, але й швидкість виконання досліджень.
Ми побачили достатньо велику перспективу у створенні цієї програми, адже не тільки в Україні, але й загалом у світі є необхідність значної автоматизації патоморфологічних лабораторій. А оскільки в наших колег з лабораторії CSD LAB є надзвичайно великі компетенції в цьому питанні, ми з самого початку намагались робити програмне забезпечення, яке буде підходити різним типам лабораторій різного масштабу та об'єму роботи”.

Створений спеціалістами Yadro Systems IT-помічник для патоморфологічних лабораторій має кілька модулів, які можна налаштувати відповідно до конкретних потреб лабораторії. Ключові функцій програмного забезпечення включають: створення електронної бази результатів, можливість друкувати бланки результатів аналізів, сповіщення пацієнтів про готовність результатів та контроль якості досліджень, починаючи з етапу маркування зразків біоматеріалів до видачі результату.

Серед основних переваг підключення SlidePath Ярослав Недашковський виділяє ще й зручний “user-friendly” інтерфейс, який дозволяє легко освоїти та швидко впровадити в роботу лабораторно-інформаційну систему.

“У цьому році ми запускаємо цей продукт на ринок України і світу, - додає директор Yadro Systems, - Тож, якщо ви лікар-патоморфолог, чи невелика або середня лабораторія, ви можете вже сьогодні звернутися до нас і ми забезпечимо діджиталізацію вашого робочого процесу, бо SlidePath - це програмне забезпечення, розроблене разом з патоморфологами та чітким розумінням їх потреб для покращення зручності їх роботи”.





Просмотров: 321
Другие новости