Компании

все компании

Ford підтвердив прогноз скоригованої EBIT у розмірі $9-11 млрд

22 травня 2023 року, 17:47
Американський автовиробник Ford Motor Co. підтвердив прогноз скоригованого прибутку без урахування процентних і податкових виплат (EBIT) на 2023 рік на рівні $9-11 млрд.

Прогноз вільного грошового потоку без урахування разових чинників підтверджено на рівні близько $6 млрд, ідеться у пресрелізі Ford, опублікованому напередодні Дня інвестора, який розпочнеться пізніше в понеділок.

У компанії, як і раніше, очікують, що EBIT у сегменті автомобілів із двигунами внутрішнього згоряння (Ford Blue) трохи збільшиться порівняно з рівнем 2022 року і становитиме близько $7 млрд, у сегменті комерційних автомобілів (Ford Pro) - зросте майже вдвічі, до $6 млрд, а в сегменті електромобілів (Ford Model e) буде зафіксовано від'ємну EBIT у розмірі $3 млрд.

Під час Дня інвестора Ford оголосить про нові угоди у сфері постачань сировини для виробництва акумуляторів, які мають підтримати її в русі до мети виробництва 2 млн електромобілів щорічно до кінця 2026 року, наголошується в прес-релізі.

Керівники компанії під час заходу представлять оновлену інформацію щодо стратегії Ford+, під час якої її операції було розділено за трьома сегментами, зокрема оприлюднять фінансові цілі для кожного напряму бізнесу.

Акції Ford додають у ціні 0,3% під час попередніх торгів у понеділок. З початку поточного року їхня вартість зросла на 0,2




Просмотров: 351
Другие новости