Компании

все компании

"Сентравіс" продовжує працювати на повну потужність у Нікополі

21 травня 2023 року, 11:31
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., продовжує роботу основного виробництва в Нікополі (Дніпропетровська обл.) на повну потужність, а також нарощує випуск продукції у своїй філії в Ужгороді.

"Виробництво "Сентравіса" продовжує працювати повним ходом, а наші гарячий і холодний цехи в Нікополі та наш виробничий майданчик в Ужгороді працюють безперебійно, і все обладнання оптимально функціонує", - написав директор з продажу (chief sales officer, CSO) Артем Атанасов у листі клієнтам минулої п'ятниці.

За його словами, команда логістики постійно забезпечує безпечне та ефективне доставляння готової продукції, а офіси продажів по всьому світу залишаються відкритими і доступними, готовими до вирішення будь-яких питань або запитів.

"Наразі я перебуваю в гостях у наших партнерів і клієнтів у США, і я радий засвідчити про зростаючу довіру наших американських партнерів до "Сентравісу" в рамках надійного співробітництва. Ця довіра відображається в їхній готовності збільшити обсяг замовлень і знайти нові напрямки для розширення співпраці", - констатував директор з продажу, подякувавши клієнтам за підтримку.

"Сентравіс" заснований 2000 року, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.). У 2022 році компанія реалізувала низку масштабних замовлень для таких світових компаній, як Benteler Automotive, LINSTER Edelstahlhandel, Rohr Mertel, Buhlmann Group, Webco, MRC. На підприємстві працює понад 1400 осіб.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових.

У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".




Просмотров: 368
Другие новости