Компании

все компании

Інвестиційна компанія Berkshire купила 9,9 млн акцій банку Capital One Financial

16 травня 2023 року, 16:48
Інвестиційна компанія американського мільярдера Воррена Баффета Berkshire Hathaway у першому кварталі купила 9,9 млн акцій банку Capital One Financial, водночас продавши 25,1 млн паперів Bank of New York Mellon.

Крім того, інвестфірма скоротила свою частку у виробнику меблів і декору RH Inc. і чипмейкері Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, ідеться в матеріалах, надісланих компанією до Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) США.

Хедж-фонд Pershing Square Capital Management, що належить мільярдеру Біллу Акману, у січні-березні придбав близько 8,1 млн акцій Alphabet Inc. класу "С" і 2,2 млн акцій класу "А". При цьому він скоротив свій пакет у Chipotle Mexican Grill, Hilton Worldwide Holdings і Lowe's Cos.

Інвестиційна компанія Third Point LLC, що належить мільярдеру Деніелу Лебу, в минулому кварталі купила 4,75 млн акцій Alphabet класу "А", а також 1,33 млн ADR Alibaba Group Holding, 1 млн паперів Advanced Micro Devices, 1,2 млн паперів Micron Technology, 800 тис. паперів Salesforce Inc. і 1,15 млн паперів Teck Resources Ltd.

Крім того, інвестфірма збільшила частку в Dupont De Nemours Inc. і Hertz Global Holdings Inc., але скоротила в SentinelOne Inc., Fidelity National Information Services, American International Group і Walt Disney Co.

Soros Fund Management, засновником якого є відомий інвестор і мільярдер Джордж Сорос, у січні-березні продав частину пакета акцій виробників електромобілів Tesla і Rivian. При цьому він придбав акції таких компаній, як Walmart Inc., Netflix Inc., Qualcomm Inc., Nike Inc., Uber Technologies і китайського ритейлера JD.com Inc.




Просмотров: 464
Другие новости