Компании

все компании

Успішний бізнес разом з експертами лабораторного ринку: CSD LAB про формати співпраці

15 травня 2023 року, 14:49
Успішний бізнес разом з експертами лабораторного ринку: CSD LAB про формати співпраці

Медична лабораторія CSD LAB творить майбутнє лабораторної діагностики України та розвиває вітчизняну медицину, впроваджуючи найсучасніші методи лабораторних досліджень та пропонує вигідні формати співпраці для медичного бізнесу.

Повний лабораторний аутсорс для медичних закладів будь-яких форм власності.

Ми виконуємо понад 1500 досліджень - від рутинних аналізів крові до високотехнологічного молекулярного профілювання, а також забезпечуємо усіма необхідними сервісами для медичних закладів, аби співпраця була зручною. Результати досліджень надаються згідно міжнародних стандартів та протоколів.

Медично-лабораторне ко-бренд партнерство.

Ефективний формат співпраці для діючого медичного бізнесу, націлений на синергію медичних та лабораторних послуг задля розвитку та розширення бізнесу. Формат співпраці побудований на відкритті партнерського лабораторного офісу - маніпуляційного кабінету, де проводиться забір біологічного матеріалу для проведення лабораторних досліджень.

CSD LAB в свою чергу забезпечує всебічну технічну, маркетингову, навчальну та інформаційну підтримку партнера.

Розвиток франчайзингових лабораторних офісів.

Ми пропонуємо підприємцям та бізнесменам інвестувати в прибуткову франчайзингову модель. Своїм партнерам ми надаємо повну підтримку на всіх етапах запуску, а також в процесі роботи лабораторного офісу CSD LAB.

Більше про сервіси та підтримку для партнерів читайте  на сайті , залишайте заявку та обирайте співпрацю з експертами лабораторного ринку для розвитку вашого бізнесу.

теги: CSD LAB



Просмотров: 272
Другие новости