Компании

все компании

Канадський Фонд Maple Hope Foundation передав Україні 30 портативних систем життєзабезпечення MOVES SLC

11 травня 2023 року, 13:07
Благодійний Фонд Maple Hope Foundation (Канада) у відповідь на запити Міністерства оборони передав Україні 30 портативних систем життєзабезпечення MOVES SLC.

Як повідомляють у прес-релізі фонду, системи були надані фонду у вигляді пожертви урядом Канади.

Портативна система вагою 18 кг була спеціально розроблена для надання невідкладної медичної допомоги в бойових умовах пораненим, які потребують швидкої медичної допомоги та транспортування до лікувальних установ. Обладнання використовується службами екстреної медичної допомоги, військовими, медичними бригадами та службами реагування на стихійні лиха і було закуплено збройними силами США, Канади, Австралії, Ізраїлю та низки інших країн.

"Системи MOVES® SLC™ використовуються медичним персоналом в Україні з травня 2022 року, проте на всю територію України всього лише одна система, надана компанією Thornhill після повномасштабного вторгнення. Завдяки системам медики на передовій отримують найкращі засоби для надання медичної допомоги пораненим", - повідомив фонд.

Пристрій важить 18 кг і носиться як сумка через плече. У пристрої поєднується концентратор кисню (O2), система вентиляції легенів, яка зберігає кисень, і повний моніторинг життєво важливих показників. Портативна система працює від батарейок і без балонів кисню.

Системи MOVES SLC будуть розміщені на стратегічних локаціях Міністерства оборони, включно з евакуаційним поїздом, а також стабілізаційними та мобільними центрами.

БФ Maple Hope Foundation ("Фонд Кленова Надія"), заснований українськими громадськими діячами у Ванкувері в 2014 році, надає регулярну допомогу у військових, гуманітарних і соціальних напрямках. З початку повномасштабного вторгнення, фонд надав допомогу на загальну суму 8,7 млн канадських доларів.




Просмотров: 261
Другие новости