Компании

все компании

Івано-Франківськ скасував тендер на закупівлю 15 нових автобусів

8 травня 2023 року, 23:22
Комунальне підприємство "Електроавтотранс" Івано-Франківської міськради скасувало тендер на закупівлю 15 од. нових повністю низькопідлогових 12-метрових автобусів на очікувану суму 140 млн грн.

За інформацією в Prozorro, таке рішення замовник ухвалив 4 травня "у зв'язку з відсутністю подальшої потреби в закупівлі товару". До 15 травня триває період оскарження рішення.

Як повідомлялося, КП "Електроавтротранс" 28 березня оголосило торги на закупівлю до кінця 2023 року 15 великих автобусів із 50%-вим авансом, розкриття пропозицій спочатку планувалося на 6 квітня.

Водночас потенційний учасник торгів - Торговий дім "Еталон", що реалізує автобуси виробництва Чернігівського автозаводу, оскаржив дискримінаційні, за його оцінкою, умови тендеру в Антимонопольному комітеті (АМКУ). Зокрема, у скарзі зазначалося, що всім умовам тендерної документації відповідає продукція тільки автобус Електрон А185 (виробляє львівський концерн "Електрон" - ІФ-У), що "є прямим порушенням принципів публічних закупівель".

АМКУ зобов'язав замовника внести зміни до тендерної документації, і той 1 травня повідомив про внесення змін, продовживши термін подачі пропозицій до 8 травня, однак потім вирішив скасувати торги.

Як повідомлялося, "Електроавтотранс" до 8 червня поточного року приймає заявки на участь у торгах на закупівлю нових великих низькопідлогових тролейбусів з автономним ходом (дуобусів) на загальну суму EUR3,615 млн (без ПДВ) у рамках поновленого тендеру з оновленими умовами за програмою "Міський громадський транспорт України", що фінансується Європейським інвестиційним банком.




Просмотров: 967
Другие новости