Компании

все компании

Paramount оголосив про різке скорочення дивідендів

5 травня 2023 року, 11:52
Медіахолдинг Paramount Global, який раніше називався ViacomCBS Inc., завершив перший квартал із чистим збитком, а також оголосив про різке скорочення дивідендів.

Як повідомляють у прес-релізі компанії, чистий збиток у січні-березні становив $1,1 млрд, або $1,74 у розрахунку на акцію, порівняно з чистим прибутком у розмірі $433 млн, або $0,64 на акцію, отриманим за аналогічний період минулого року. Скоригований прибуток зменшився до 9 центів на акцію з 60 центів.

Виручка опустилася до $7,27 млрд з $7,33 млрд роком раніше.

Аналітики в середньому оцінювали скоригований прибуток компанії на рівні 17 центів на акцію за виручки в $7,41 млрд.

Кількість передплатників у минулому кварталі збільшилася на 4,1 млн і досягла 60 млн осіб.

Paramount заявила про зниження квартальних дивідендів до 5 центів на акцію з 24 центів у рамках оновленої дивідендної політики.

Котирування акцій компанії падають на 25% під час торгів у четвер. З початку поточного року капіталізація медіахолдингу зросла на 1,7% (до $15 млрд), тоді як фондовий індекс Nasdaq Composite додав 14,1%.

Paramount володіє телеканалами під брендом CBS (включно зі спортивними та новинними), Comedy Central, MTV, Nickelodeon і Paramount, стримінговими сервісами Paramount+ і Pluto TV, а також телеканалами в Аргентині, Чилі, Великій Британії та Австралії.




Просмотров: 248
Другие новости