Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США знижуються у вівторок

2 травня 2023 року, 19:55
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси слабо знижуються у вівторок за відсутності важливих економічних новин і корпоративної звітності.

У середу завершиться дводенне засідання Федеральної резервної системи. Очікується, що за його підсумками базову процентну ставку буде збільшено на 25 базисних пунктів. Якщо прогноз справдиться, то її буде підвищено за підсумками десятого засідання поспіль, і її рівень досягне максимальних за 16 років 5-5,25% річних.

Крім того, цього тижня буде опубліковано квартальну звітність Apple і дані про стан американського ринку праці у квітні.

Акції DuPont de Nemours Inc. (SPB: DD) падають у ціні на 4,9% під час попередньої сесії. Хімічна компанія знизила чистий прибуток і виручку в минулому кварталі. Крім того, DuPont оголосила про купівлю виробника медичних виробів Spectrum Plastics Group у інвесткомпанії AEA Investors за $1,75 млрд з оплатою грошовими коштами.

Папери Goldman Sachs Group (SPB: GS), Boeing Co. (SPB: BA), Walt Disney Co. (SPB: DIS) і Salesforce Inc. (SPB: CRM) дешевшають приблизно на 0,1%, Chevron Corp. (SPB: CVX) - на 0,3%. Вартість страховика UnitedHealth Group (SPB: UNH) знизилася на 2,2%.

Водночас котирування акцій Pfizer Inc. (SPB: PFE) зростають на 1,1%. Фармацевтична компанія в першому кварталі скоротила чистий прибуток, проте скоригований прибуток і виручка виявилися кращими за прогнози ринку.

Restaurant Brands International, що володіє ресторанами швидкого обслуговування Burger King і Рopeyes Louisiana Kitchen, а також мережею кав'ярень Tim Hortons, у січні-березні підвищила чистий прибуток на 3,3%, водночас скоригований показник і виручка перевершили прогноз експертів. Ціна паперів компанії збільшується на 0,6%.

Також завдяки гарній квартальній звітності на 1,3% подорожчали акції власника готелів Marriott International (SPB: MAR).

Вартість акцій Apple Inc. (SPB: AAPL) підвищується на 0,1%, Microsoft Corp. (SPB: MSFT) - на 0,25%, Intel Corp. (SPB: INTC) - на 0,3%, Tesla (SPB: TSLA) - на 0,4%.

Котирування червневих ф'ючерсів на індекс Standard & Poor's 500 до 14:53 кв. зменшилися на 0,18% і становили 4178,25 пункту, на індекс Nasdaq 100 - на 0,05%, до 13299,5 пункту. Ціна червневих контрактів на індекс Dow Jones опустилася на 0,21% - до 34079 пунктів.




Просмотров: 349
Другие новости