Компании

все компании

"Сентравіс" наростив сплату податків у 2,5 раза

28 квітня 2023 року, 17:36
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., у січні-березні поточного року перерахувало до бюджетів усіх рівнів 154,8 млн грн, що у 2,5 раза більше за аналогічний період минулого року (60,4 млн грн).

Згідно з пресрелізом компанії у п'ятницю, із цієї суми 121,8 млн грн було сплачено до державного бюджету, 20,1 млн грн – у позабюджетні фонди, 12,93 млн грн – до місцевого бюджету.

При цьому нагадується, що у 2022 році виробник безшовних нержавіючих труб сплатив понад 308 млн грн податків та зборів.

За словами генерального директора "Сентравісу" Юрія Атанасова, цього року компанія планує зростання обсягів виробництва більш ніж на 30%, або майже 15 тис. тонн.

"Перший квартал, незважаючи на дефіцит електроенергії, ми пройшли нормально. Зараз ситуація стала помітно кращою, а квітень взагалі стане одним із найпродуктивніших наших місяців за останній час. Також ми розраховуємо на 100% завантаження нового виробництва в Ужгороді. Тому є стриманий оптимізм щодо цьогорічних перспектив. Ми адаптувалися і як можемо допомагаємо нашим захисникам, щоб уже цього року війна закінчилася нашою Перемогою", – пояснив СЕО.

Як повідомлялося, у лютому поточного року компанія відкрила нове виробництво в Ужгороді, яке спеціалізується на інструментальних трубах для провідних світових автомобільних брендів (Volkswagen, Audi, BMW, Chevrolet).

Загальна сума інвестицій становила понад EUR2,7 млн. На новому заводі працюють близько 100 працівників, але вже цього року заплановано його розширення та будівництво другої черги.

"Сентравіс" заснований у 2000 році, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані у Нікополі (Дніпропетровська обл.). У 2022 році компанія реалізувала низку масштабних замовлень для таких світових компаній як Benteler Automotive, LINSTER Edelstahlhandel, Rohr Mertel, Buhlmann Group, Webco, MRC. На підприємстві працює понад 1,4 тис. осіб.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних та торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени родини Атанасових.

У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".





Просмотров: 344
Другие новости