Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США зростають у середу

26 квітня 2023 року, 18:55
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси зростають у середу завдяки позитивним квартальним звітностям великих технологічних компаній.

Microsoft Corp. у третьому кварталі 2023 фінансового року (січень-березень) збільшила чистий прибуток на 9%, виручку - на 7%, при цьому обидва показники виявилися кращими за очікування аналітиків. Котирування акцій компанії підскочили більш ніж на 8% під час попередніх торгів.

Alphabet Inc., холдингова компанія Google, збільшила виручку в першому кварталі на 3%, причому показник перевершив прогнози ринку. Крім того, рада директорів схвалила зворотний викуп акцій на суму до $70 млрд. Ціна паперів компанії підвищується на 0,9%.

Вартість Texas Instruments зросла на 0,8%. Розробник і виробник напівпровідникових компонентів скоротив чистий прибуток у січні-березні на 22%, проте скоригований показник і виручка виявилися кращими за консенсус-прогнози.

Visa Inc. збільшила чистий прибуток у другому фінансовому кварталі (січень-березень) на 17%, виручку - на 11%. Акції оператора найбільшої в США платіжної системи дорожчають на 1,4%.

Виробник медичного обладнання Boston Scientific у першому кварталі збільшив чистий прибуток більш ніж утричі і поліпшив прогноз на весь поточний рік. Ціна паперів компанії зростає на 3,6%.

Водночас котирування акцій First Republic Bank падають більш ніж на 15%. Банк спільно з американськими регуляторами намагається знайти рішення, яке дало б йому змогу стабілізувати бізнес, повідомила Financial Times з посиланням на джерела. При цьому розглядається можливість як повного, так і часткового продажу бізнесу.

Котирування червневих ф'ючерсів на індекс Standard & Poor's 500 до 15:38 кв. збільшилися на 0,3% і становили 4104 пункти, на індекс Nasdaq 100 - на 1,1%, до 12945,5 пункту. Ціна червневих контрактів на індекс Dow Jones зросла на 0,2%, досягнувши 33715 пунктів.




Просмотров: 335
Другие новости