Компании

все компании

LVMH досягла капіталізації в $500 млрд

25 квітня 2023 року, 12:50
Французький виробник товарів класу "люкс" LVMH Moet Hennessy Moet Hennessy Louis Vuitton SA став першою європейською компанією з капіталізацією не менше ніж $500 млрд, зазначає MarketWatch.

Ринкова вартість LVMH під час торгів у понеділок досягала 452,2 млрд євро ($500,5 млрд), після чого опустилася до 451,5 млрд євро. Котирування її акцій підвищуються на 0,1% порівняно з рівнем на закриття торгів у п'ятницю.

Виручка компанії в першому кварталі 2023 року збільшилася на 17% у річному вираженні, до 21,04 млрд євро, завдяки скасуванню санітарних обмежень у Китаї та зростанню пасажирських авіаперевезень, що підтримало продажі в магазинах безмитної торгівлі.

LVMH, підконтрольна французькому мільярдеру Бернару Арно, є найбільшим у світі виробником предметів розкоші (70 брендів), зокрема аксесуарів (Louis Vuitton і Fendi), коньяку, шампанського (Moet & Chandon, Dom Perignon, Veuve Cliquot і Krug), годинників (TAG Heuer, Hublot, Zenith), ювелірних виробів (Bulgari, Chaumet, Fred, є також спільне підприємство з De Beers), одягу (Givenchy, Loewe, Marc Jacobs тощо), парфумерії (Givenchy, Loewe, Marc Jacobs, Marc Jacobs, Marc Jacobs, Marc Jacobs, Marc Jacobs, Marc Jacobs), парфумерії (Givenchy, Loewe, Marc Jacobs), парфумів (Givenchy, Marc Jacobs) і т.п.). д.), парфумерію та косметику (Christian Dior, Guerlain, Givenchy, Kenzo, мережа магазинів Sephora).

Арно на початку квітня став першим із неамериканців, чиї статки перевищили $200 млрд. Раніше лише Ілону Маску і Джеффу Безосу вдавалося подолати цю позначку.

По материалам: MarketWatch





Просмотров: 276
Другие новости