Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США знижуються

25 квітня 2023 року, 19:49
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси знижуються у вівторок на тлі потоку квартальних звітностей.

Дослідницька організація Conference Board пізніше опублікує індекс довіри споживачів до економіки США у квітні, а міністерство торгівлі оприлюднить дані про продажі новобудов у березні. Після закінчення торгів фінансові показники опублікують такі великі компанії, як Alphabet і Microsoft, і інвестори з нетерпінням чекають їх, зазначає MarketWatch.

"Обережність витає в повітрі напередодні появи результатів техгігантів і свіжої оцінки ситуації зі споживчою довірою в США, - зазначає глава відділу фінансів і ринків Hargreaves Lansdown Сюзанна Стрітер. - Інвестори оцінюють, якою мірою нервозність з приводу того, що може очікувати економіку, обмежує бюджети і відкладає покупки споживачів".

Найбільша у світі служба експрес-доставки United Parcel Service у першому кварталі скоротила чистий прибуток майже на 29% і погіршила прогноз на весь поточний рік. Ціна акцій компанії під час попередніх торгів падає на 4,6%.

Нафтосервісна Halliburton Co. у січні-березні збільшила чистий прибуток у 2,5 раза, виручку - майже на третину. Однак котирування паперів компанії дешевшають на 1,1%, незважаючи на хороші результати.

Dow Inc. завершила минулий квартал із чистим збитком проти прибутку роком раніше і скоротила виручку на 22,4%. Вартість акцій хімічної компанії опустилася на 1,5%.

Крім того, дешевшають папери Chevron Corp. і Salesforce Inc. - на 0,5%, Cisco Systems Inc. і Boeing Co. - на 0,2%, Goldman Sachs Group Inc. - на 0,7%, Apple Inc. - на 0,3%, Intel Corp. - на 0,6%, Tesla - на 1,6%.

Тим часом ціна акцій PepsiCo Inc. підвищується на 1,7%. Один із найбільших у світі виробників безалкогольних напоїв у першому фінансовому кварталі, що завершився 25 березня, збільшив виручку на 10%, хоча його чистий прибуток упав більш ніж удвічі.

General Electric Co. збільшила виручку в січні-березні на 14% у річному вираженні і завершила квартал із прибутком у розрахунку на акцію проти збитку роком раніше. Котирування паперів компанії зростають на 2,4%.

Акції McDonald's Corp. дорожчають на 1,2%. Найбільша у світі мережа ресторанів швидкого обслуговування збільшила чистий прибуток у першому кварталі в 1,6 раза, виручку - на 4,1%.

3M Co., що випускає понад 60 тис. найменувань різних товарів, скоротила чистий прибуток у першому кварталі на чверть, проте скоригований показник і виручка перевершили прогноз. Компанія також оголосила про намір скоротити приблизно 6 тис. робочих місць у підрозділах по всьому світу. Вартість паперів 3M піднімається на 1,4%.

Raytheon Technologies підвищила квартальні дивіденди на 7,3% - до $0,59 на акцію. Котирування акцій компанії, яка є постачальником рішень для аерокосмічного сектору та оборонної промисловості, зростають на 1,7%.

Котирування червневих ф'ючерсів на індекс Standard & Poor's 500 до 15:44 кв. зменшилися на 0,45% і становили 4140,75 пункту, на індекс Nasdaq 100 - також на 0,45%, до 12997,25 пункту. Ціна червневих контрактів на індекс Dow Jones знизилася на 0,23%, становивши 33293 пункти.

По материалам: MarketWatch





Просмотров: 403
Другие новости