Компании

все компании

NASA і Космічне агентство України підписали спільну заяву

24 квітня 2023 року, 17:45
NASA і Державне космічне агентство України підписали спільну заяву, спрямовану на співробітництво сторін у сферах мирного космосу, зв'язку та навігації, повідомила надзвичайний і повноважний посол України в США Оксана Маркарова.

"Черговий позитивний результат у нас надихаючій сфері - Космос. Сьогодні у Вашингтоні, у штаб-квартирі Національної адміністрації з аеронавтики та космосу NASA - National Aeronautics and Space Administration, відбулася церемонія підписання Спільної заяви між NASA та Державним космічним агентством України", - написала посол у "Фейсбуці" в п'ятницю ввечері.

Вона зазначила, що адміністратор NASA Білл Нельсон і заступник глави ДКА України Володимир Міхєєв, який перебуває у Вашингтоні у складі делегації України для участі в засіданні українсько-американської робочої групи з питань нерозповсюдження та експортного контролю, разом із заступником міністра економіки Ігорем Фоменком "зробили черговий крок до нових можливостей для ракетно-космічної галузі України і розширення співробітництва між Україною і США в сферах мирного космосу, зв'язку та навігації, а також проєктів Міжнародної космічної станції...".

"Захищаємо зараз нашу свободу і незалежність, працюємо над інноваційним майбутнім", - акцентувала Маркарова.




Просмотров: 368
Другие новости