Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США опускаються в понеділок

24 квітня 2023 року, 17:56
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси опускаються в понеділок, трейдери чекають публікації квартальних звітів великих технологічних компаній, а також попередніх даних про динаміку ВВП США за перший квартал.

Експерти в середньому очікують, що темпи зростання американської економіки в січні-березні сповільнилися до 2% з 2,6% у четвертому кварталі, свідчить консенсус-прогноз аналітиків, який наводить Trading Economics.

Ці дані можуть вплинути на перебіг обговорення керівниками Федеральної резервної системи (ФРС) деталей грошово-кредитної політики на наступному засіданні, яке відбудеться 2-3 травня, зазначає Market Watch.

Згідно з даними CME, ймовірність підйому Федрезервом базової процентної ставки на 25 базисних пунктів (б. п.) на травневому засіданні оцінюють трейдерами в 85,4%. Наразі ставка становить 4,75-5%.

"Трейдери, ймовірно, будуть проявляти обережність перед публікацією даних про ВВП, а також безлічі корпоративних звітів", - говорить аналітик Hargreaves Lansdown Сусанна Стрітер, слова якої наводить Market Watch.

Цього тижня 178 компаній з індексу S&P 500 опублікують квартальну звітність. Серед них Alphabet Inc., Microsoft Corp., Amazon.com Inc., Texas Instruments Inc., Intel Corp.

Акції Coca-Cola Co. подорожчали на 1,7% під час попередніх торгів. Скоригований прибуток і виручка виробника безалкогольних напоїв у першому кварталі перевершили прогнози аналітиків. Крім того, Coca-Cola підтвердила прогнози на весь поточний рік.

Вартість паперів Bed Bath & Beyond впала на 24% після того, як стало відомо, що ритейлер подав заяву про банкрутство в окружний суд Нью-Джерсі відповідно до статті 11 Кодексу про банкрутство США.

Ціна акцій Comcast Corp. опустилася на 0,1%. Раніше стало відомо, що Джефф Шелл, гендиректор NBCUniversal, що є підрозділом Comcast, залишив свій пост за підсумками розслідування скарги на неналежну поведінку.

Значення червневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 на 15:50 кв. у понеділок опустилося на 0,11% і становило 4152 пункти. Котирування червневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones знизилося до цього часу на 0,14%, до 33904 пунктів. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на червень упав на 0,11%, до 13076,75 пункту.

По материалам: MarketWatch





Просмотров: 222
Другие новости