Компании

все компании

Група компаній "Прометей" отримала кредитну лінію в 2,5 млн від чорногорського банку

24 квітня 2023 року, 13:23
Zapad Banka (Чорногорія) виділив групі компаній "Прометей" кредитну лінію в $2,5 млн на збільшення обігового капіталу, структурування торговельних угод і оптимізацію операційної роботи, повідомила прес-служба ГК.

"З цим банком у нас давнє партнерство, вони завжди підтримують нас. Незважаючи на тривалу співпрацю, Zapad Banka, будучи європейським банком, висуває високі вимоги комплаєнсу до нас нарівні з іншими клієнтами", - наголошується в повідомленні.

У "Прометеї" впевнені, що торгове фінансування під контракти з кінцевим покупцем позитивно позначиться на фінансовій стабільності групи. Лінія також дасть змогу більш ефективно використовувати фінансування торгових операцій, обертаючи їх кілька разів.

Наприкінці 2022 року відбулася кредитна угода "Прометея" з банком на суму $1,5 млн. Після цього Zapad Banka вирішив виділити ліміт $2,5 млн на торгове фінансування.
Після кількох успішних угод у межах виділених коштів "Прометей" розраховує на збільшення ліміту торгового фінансування від європейського партнера.

ГК "Прометей" надає послуги зі зберігання, доробки та логістики сільгоспкультур. До російської агресії холдинг володів 34 елеваторами в Миколаївській, Кіровоградській, Київській, Хмельницькій, Запорізькій, Сумській, Одеській, Херсонській та Дніпропетровській областях.
За підсумками 2021 року група компаній планувала отримати $45 млн EBITDA, тоді як 2020 року цей показник сягнув $32,6 млн, а 2019-го - $30,5 млн.




Просмотров: 303
Другие новости