Компании

все компании

Українська "Нова Пошта" призупинила приймання харчових продуктів для відправки в усі країни ЄС

21 квітня 2023 року, 14:09
Група компаній "Нова Пошта" призупинила приймання харчових продуктів для відправки в усі країни ЄС через запровадження обмежень на імпорт на польській митниці, повідомили у прес-службі компанії.

"Ми чекаємо подальших роз'яснень урядів Польщі та України для уточнення можливих термінів відновлення таких відправок", - ідеться в повідомленні.

Усі відділення "Нової пошти" тимчасово не приймають будь-які продукти у складі міжнародних посилок, що прямують до ЄС, у зв'язку із запровадженням урядом Польщі тимчасових обмежень на імпорт і транзит низки продовольчих товарів з України - цукру, зернових, кондитерських виробів, фруктів, овочів тощо.

Заснована в 2001 році ГК "Нова Пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії складається з понад 6 тис. відділень по всій країні. Група "Нова Пошта" надає клієнтам повний спектр логістичних і пов'язаних з ними послуг. До групи входять українські та зарубіжні компанії, зокрема "Нова Пошта", "НП Логістик", "Пост Фінанс" (система Forpost) і "Нова Пошта Глобал".

Нагадаємо, Польща, Словаччина, Угорщина, Болгарія запровадили заборону на низку сільгосптоварів з України, проте не забороняли їхній транзит своєю територією.




Просмотров: 216
Другие новости