Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США знижуються в четвер

20 квітня 2023 року, 22:46
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси знижуються в четвер, інвестори оцінюють статдані з ринку праці та квартальну звітність великих компаній.

Як повідомлялося, кількість американців, які вперше звернулися по допомогу з безробіття, минулого тижня збільшилася на 5 тис. - до 245 тис. осіб. Згідно з переглянутими даними, тижнем раніше кількість заявок становила 240 тис., а не 239 тис., як повідомлялося раніше.

Експерти в середньому очікували зростання кількості заявок до 240 тис. з оголошеного раніше показника минулого тижня.

Аналітики зазначають, що останнім часом індекс S&P 500 торгується в досить вузькому коридорі між 3800 і 4200 пунктів.

"Американський ринок акцій міцно застряг у цьому діапазоні і не демонструє імпульсу до зростання або зниження", - написали експерти Saxo Bank.

"Можливо, індекси чекають зміни динаміки прибутковості держоблігацій США або нових корпоративних звітностей у найближчі два тижні від гігантів на кшталт Apple", - додали вони.

Акції Tesla (SPB: TSLA) впали на премаркеті на 8,3%. Виробник електромобілів у першому кварталі скоротив чистий прибуток на 24,2%, при цьому виручка зросла на аналогічну величину, але не виправдала прогнозу.

Тим часом ціна паперів International Business Machines (SPB: IBM) зростає на 1%. Виробник комп'ютерів у січні-березні збільшив чистий прибуток на 26,5%, сильніше за прогнози ринку.

Чистий прибуток американського залізничного оператора Union Pacific Corp. (SPB: UNP) у першому кварталі не змінився, при цьому виручка збільшилася на 3% і перевершила прогноз. Капіталізація компанії збільшується на 0,5%.

Вартість акцій American Express Co. (SPB: AXP) опускається на 1,5%, хоча один із лідерів американського ринку пластикових карт збільшив виручку в першому кварталі 2023 року на 22%, до рекордного значення.

Тим часом чистий прибуток AmEx зменшився до $1,82 млрд, або $2,4 у розрахунку на акцію, порівняно з $2,1 млрд, або $2,73 на акцію, роком раніше, тоді як консенсус-прогноз експертів для цього показника становив $2,66 на акцію.

Ринкова вартість AT&T Inc. (SPB: T) знижується на 5,4%. Телекомунікаційна компанія зафіксувала зниження чистого прибутку в першому кварталі на 12% за незначного підвищення виручки.

Котирування паперів Bed Bath & Beyond (SPB: BBBY) впали на 23% після того, як The Wall Street Journal написала з посиланням на джерела, що ритейлер може оголосити про банкрутство майбутніми вихідними.

Значення червневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones до 15:47 кв знизилося на 0,53% і становило 33851 пунктів. Котирування червневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 опустилося до цього часу на 0,73%, до 4148 пунктів. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на червень втратив 0,89% і становив 13065,5 пункту.




Просмотров: 362
Другие новости