Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США зростають на хороших квартальних звітностях

18 квітня 2023 року, 17:56
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси зростають у вівторок на хороших квартальних звітностях, повідомляє MarketWatch.

"S&P 500 наближається до максимумів, досягнутих у лютому, оскільки увага ринку зміщується назад до економічних і корпоративних даних, - вважає старший аналітик Swissquote Bank Іпек Езкардешкая. - Більш високі, ніж очікувалося, прибутки можуть допомогти "бикам" на фондовому ринку".

Кількість будинків, будівництво яких було розпочато в США в березні, скоротилася на 0,8% відносно попереднього місяця і становила 1,42 млн у перерахунку на річні темпи, повідомило міністерство торгівлі. Згідно з переглянутими даними, у лютому кількість новобудов дорівнювала 1,432 млн, а не 1,45 млн, як було оголошено раніше.

Експерти прогнозували зниження показника до 1,4 млн з оголошеного раніше лютневого рівня, згідно з даними Trading Economics.

Ціна акцій Bank of America Corp. (SPB: BAC) зростає під час попередніх торгів на 2,1%. Банк у січні-березні збільшив виручку на 13%, що виявилося кращим за очікування аналітиків. Чистий прибуток також перевершив прогноз.

Lockheed Martin (SPB: LMT) збільшив виручку в першому кварталі на 1%. Виручка і скоригований прибуток військово-промислового концерну були вищими за консенсус-прогноз. Папери компанії дорожчають на 2,2%.

Johnson & Johnson (SPB: JNJ) завершив перший квартал із чистим збитком через разові фактори, але скоригований прибуток перевищив прогноз. Крім того, найбільший світовий виробник товарів для здоров'я підвищив прогноз фінансових показників на весь 2023 рік. Акції компанії додають у ціні 0,8%.

Вартість виробника електропікапів Lordstown Motors Corp. підвищується на 1,9% на новинах про те, що він відновив виробництво і поставки. Випуск машин було припинено в лютому через проблеми з якістю низки автозапчастин.

Крім того, папери Boeing Co. (SPB: BA) і Tesla (SPB: TSLA) дорожчають на 0,3%, Salesforce Inc. (SPB: CRM) - на 0,6%, Microsoft Corp. (SPB: MSFT) - на 0,7%, Intel Corp. (SPB: INTC) і Apple Inc. (SPB: AAPL) - на 0,8%.

Водночас котирування акцій Goldman Sachs Group (SPB: GS) знижуються на 3,5%. Чистий прибуток банку знизився на 19% у першому кварталі, але виявився кращим за прогнози. Тим часом виручка не виправдала очікувань.

Котирування червневих ф'ючерсів на індекс Standard & Poor's 500 до 15:44 кв. збільшилися на 0,5% і становили 4197,5 пункту, на індекс Nasdaq 100 - на 0,8%, до 13296 пунктів. Ціна червневих контрактів на індекс Dow Jones зросла на 0,1%, досягнувши 34156 пунктів.

По материалам: MarketWatch





Просмотров: 254
Другие новости