Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США практично не змінюються

17 квітня 2023 року, 19:48
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси практично не змінюються в понеділок, інвестори чекають на нову порцію корпоративних звітів і оцінюють статдані.

Минулої п'ятниці низка провідних банків Волл-стріт опублікувала сильні квартальні звітності. У вівторок свої фінпоказники за січень-березень оприлюднять Bank of America Corp., Goldman Sachs Group Inc., Johnson & Johnson і Netflix Inc.

"Обережний оптимізм став мантрою для ринку в понеділок, оскільки сильні корпоративні новини камуфлюють побоювання з приводу негативних наслідків високих ставок", - написала аналітик Hargreaves Lansdown Сюзанна Стрітер.

Стратег Deutsche Bank Генрі Аллен зазначив, що індекс волатильності VIX наприкінці минулого тижня оновив мінімум з початку січня 2022 року, коли індекс S&P 500 досяг історичного максимуму.

Тим часом індекс виробничої активності Нью-Йорка Empire Manufacturing у квітні зріс до 10,8 пункту з мінус 24,6 пункту в березні. Індикатор піднявся на позитивну територію вперше за п'ять місяців і оновив максимум з минулого липня. Аналітики, опитані Trading Economics, очікували зростання індикатора до мінус 18 пунктів.

Акції Prometheus Biosciences Inc. підскочили на 70%. Американська фармацевтична компанія Merck & Co. купує Prometheus, що займається розробкою препаратів для лікування аутоімунних захворювань, за $10,8 млрд.

Ціна паперів Best Buy Co. зростає на 0,1% на новині про те, що ритейлер електроніки планує звільнити сотні співробітників магазинів у США на тлі нових уподобань покупців, які все частіше купують електроніку онлайн.

Значення червневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones до 15:51 кв підвищилося на 0,09% і становило 34068 пунктів. Котирування червневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 зросло до цього часу на 0,01%, до 4164,25 пункту. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на червень втратив 0,04% і становив 13175,5 пункту.




Просмотров: 292
Другие новости